Στρατιωτική επιχείρηση στον τόπο που έπεσε το Boeing ετοιμάζουν ΗΠΑ-Ολλανδία;

Loading...


Παροξυσμός φαίνεται ότι επικρατεί στο δυτικό στρατόπεδο, αφού διαρρέονται πληροφορίες ότι Ολλανδοί και Αμερικανοί θα προβούν σε στρατιωτική ενέργεια προς κατάληψη του χώρου κατάρριψης του μαλαισιανού επιβατικού αεροσκάφους στο Ντονέτσκ, με την συνδρομή των F-16 που σταθμεύουν στην Πολωνία!Μιλούν για μια εισβολή ειδικών δυνάμεων έξω από τα ρωσικά σύνορα!

Την πληροφορία έδωσε διπλωματική πηγή από την αμερικανική πρεσβεία του Άμστερνταμ στην ευρείας κυκλοφορίας ολλανδική εφημμερίδα Spitsnieuws.

Την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Mark Rutte έχει έρθει σε διπλωματική συμφωνία με τον Β.Πούτιν, ταυτοχρονα απεργάζεται ένα σχέδιο Β που μπορεί να στοιχίσει στον πλανήτη, φέρνοντας ολέθριες συνέπειες. Πρόκειται για σχεδιασμό που έχει καταστρώσει, μαζί με τους Αμεικανούς.

Σε απόσταση 20 χλμ από την Βαρσοβία ολανδικά και αεμρικανικά στρατεύματα ετοιμάζονται για εισβολή στο σημείο της πτώσης του MH17 την περασμένη Πέμπτη.

Σχεδιάζεται στην επιχείρηση να συμετάσχουν και ολανδικά F-16 τα οποία περιπολούν στην Βαλτική Θάλασσα. Φυσικά αυτή η επιχείρηση που διαρρρέει η ολανδική εφημερίδα είναι ανάλογη, μια επιχείρησης την οποία θα διοργάνωναν οι Ρώσοι μαζί με τους Νικαραγουανούς στο Τέξας! Τόσο πολύ διαθέτει πραγματιστικές βάσεις.Είναι περιττό να πούμε ότι μια τέτοια αποστολή θα έθετε αντιμέτωπους τους Αμερικανοολανδούς κομάντος με τους Ρώσους Σπέτσναζ.

Είναι πολύ πιθανό όλα αυτά να διαρρέονται και για την δημιουργία εντυπώσεων αλλά και για πρόκληση ψυχολογικού στρεσαρίσματος στην ρωσική πλευρά, για να τεστάρουν την αποφασιστικότητά της να αμυνθεί μέχρι τέλους.

Όσοι στη Δύση απεργάζονται τέτοια σχέδια ή είναι τελείως τρελοί, ή το κάνουν επίτηδες διότι επιθυμούν μια μεγάλη πλανητική καταστροφή, μέσα από την οποία ελπίζουν ότι θα αναρριχηθεί μια όντως…Νέα Τάξη Πραγμάτων,που θα μπορέσει να επιβαλλει σε μια καταπονημένη ανθρωπότητα, ένα παγκόσμιο κράτος χωρίς έθνη και θρησκείες. Δυστυχώς για άλλη μια φορά ισχύει το «Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απολέσαι»