Ουκρανοί νεοναζί πυροβολούν τους ρωσόφωνους στα παράθυρα του καιγόμενου κτιρίου στην Οδησσό (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


Απίστευτο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, με έναν Ουκρανό νεοναζί να πυροβολεί στα παράθυρα του φλεγόμενου κτιρίου των συνδικάτων στην Οδησσό όπου βρήκαν τον θάνατο 39 ρωσόφωνοι στις 2 Μαϊου, οταν εκατοντάδες οπαδοί του “Δεξιού Τομέα” πέταξαν δεκάδες μολότοφ το κτίριο.

Ο άνδρας στο βίντεο φοράει μάλλιστα και αλεξίσφαιρο γιλέκο, και πυροβολεί αρκετές φορές στα παράθυρα του κτιρίου εμποδίζοντας ανθρώπους να προσπαθήσουν να σωθούν βγάινοντας από αυτά.

Σε άλλο βίντεο απεικονίζεται ο ίδιος άντρας να συνομιλεί με αστυνομικό λέγοντας ότι είναι άοπλος και αυτός και η παρέα του, ενώ ισχυρίζεται ότι τον χτύπησαν και στο πόδι ρωσόφωνοι!

Αποκαλεί τον εαυτό του sotnik Mykola. O τίτλος δινόταν σε όσους ήταν αρχηγοί στην εξέργεση στν πλατέια Μαϊντάν. Και τα δύο βίντεο προκάλεσαν αηδία στο διαδίκτυο με την βαναυσότητα και τηνν απίστευτη υποκρισία του υποτιθέμενου ανδρός.

Επιζώντες από την φωτιά αανφέρουν ότι έπρεπε να μπουν μέσα στο κτίριο για να γλυτώσουν από τους οπλισμένους νεοναζί του Δεξιού Τομέα.Τότε εκτόξευσαν δεκάδες μολότοφ και έβαλαν φωτιά στο κτίριο, όσοι γλύτωσαν τους τσάκισαν κυριολεκτικα στο ξύλο στον περιχωρο.

“Δεν μπορούσαμε να κατέβουμε, είδαμε κόσμο που έπεσαν από άλλα πατώματα και μετά οι νεοναζί τους έκαναν επίθεση σαν αγέλες λύκων” είπε ένας επιζώντας που κρύφτηκε την ταράτσα.

Φοβούμενοι να βγουν έξω πολλοί δηλητηριάστηκαν, και κάηκαν ζωντανοί. 60 από τους επιζώντες δεν φτάνει που παραλίγο να βρουν φρικτό τέλος κρατούνται στις φυλακές της Οδησσού.

Ο νεοναζί υπουργός εσωτερικών της Ουκρανίας λέει ότι την φωτιά την ξεκίνησν από μέσα οι ρωσόφωνοι! Όμως το βίντεο αποδεικνύει τα ψεύδη των ισχυρισμών του. Η Δύση θα τον τιμωρήσει για τα ψέμματα του;

Στο μεταξύ η ναζί Ουκρανή πολιτικός, μέλος του ναζιστικού κόμματος Σβόμποντα (αδελφάκι του Δεξιού Τομέα), Ιρίνα Φαριόν, σχολίασε με την ακόλουθη δήλωση στο facebook το ολοκαύτωμα των 46 φιλορώσων διαδηλωτών στην Οδησσόαπό τα ναζιστικά τάγματα εφόδου του Κιέβου.

«Μπράβο, Οδησσό. Μαργαριτάρι του ουκρανικού πνεύματος. Γενέθλια πόλη των μεγάλων εθνικιστών Ιβάν και Γιούρι Τζουλ. Αφήστε τους διαβόλους να καούν στην κόλαση. Η καλύτερη αντιμετώπιση των επαναστατών είναι με τους χούλιγκαν. Μπράβο»

Για να μην μας κοροιδεύουν οι νεοταξίτες της κυβέρνησης και των καθεστωτικών ΜΜΕ ποιος κρύβεται πίσω από αυτή τη δολοφονία.

Τα δυτικά “έγκυρα” ΜΜΕ παρουσιάζουν το θέμα σαν να έπαθαν όλοι οι ρωσόφωνοι “αυτοανάφλεξη”. Ουδείς γνωρίζει πως συνέβει αυτό, και…μήπως τελικά τώρα τελευταία το Σύμπαν παρουσιάζει…νοητικές διαταρραχές.

Ακόμα η νεοταξίτικη κυβέρνησή μας που πήρε ανοιχτά το μέρος της διορισμένης νεοναζιστικής κυβέρνησης του Κιέβου δεν έχει καταδικάσει το γεγονός, και έχει ήδη στραφεί εναντίον των ομόδοξων αδελφών της Ρωσίας.

Εδώ στην Ελλάδα όμως το παίζουν διώκτες του νεοναζισμού, βαφτίζουν όποιον δεν αρέσει στις ΗΠΑ νεοναζί, και ασκούν πολιτικές διώξεις σε νόμιμο κόμμα, επειδή γεωπολιτικά δεν είναι αρεστό στην Ουάσιγκτον.

Εδώ όταν χαιρετούν με υψωμένο το χέρι, χαιρετούν “ναζιστικά” (μεγάλη κουβέντα το πως ο Χίτλερ έκλεψε ιστορία και σύμβολα των λαών για να δώσει κύρος στον ναζισμό, και μετά τα σύμβολα αυτά δαιμονοποιήθηκαν), εκεί με την ίδια ακριβώς κίνηση, οι αρεστοί στους Αμερικανούς Ουκρανοί νεοναζί απλα…φωνάζουν ταξί.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων που έχει την έδρα της στο “βαθυ” αμερικανικό κράτος (ουδεμία ευθύνη έχουν οι Αμερικανοί πολίτες, πολλοί εκ των οποιων είναι δυναμικά και ενδιαφέροντα άτομα) έχει βαλθεί να τρελάνει, τους πολίτες με σκοπό να τους προκαλέσει ένα “σοκ απάθειας” όπως συμβαίνει όταν κάποιος ανακαλύπτει ότι οι κανόνες της λογικής ξαφνικά δεν ισχύουν.

Για να μην ξεχνιώμαστε ακολουθεί φωτογραφία με αποτύπωμα χεριού πάνω στον τοίχο του καμμένου κτιρίου. Κάποιος κακομοίρης από αυτούς που κάηκαν ακούμπησε το χέρι του στο λιωμένο τοίχο αφήνοντας πάνω του τη σάρκα του.
 

 

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr