Μουσουλμάνος ηθοποιός: Τιμή μου να παίξω τον Ιησού. Για το Ισλάμ είναι προφήτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


Ένας μουσουλμάνος ηθοποιός που παίζει τον Ιησού στην επικείμενη ταινία του National Geographic Channel  ‘Killing Jesus‘ δηλώνει ότι είναι μια τιμή που ανέλαβε το ρόλο.

Ο Haaz Sleiman, ένας Αμερικανός ηθοποιός που μεγάλωσε στο Λίβανο, δήλωσε στους δημοσιογράφους : «Στο Ισλάμ, πιστεύουμε ότι ο Ιησούς είναι ένας προφήτης και τον σεβόμαστε και ακολουθούμε τις διδασκαλίες του και τον τοποθετούμε δίπλα στον Προφήτη Μωάμεθ – πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν αυτό».

«Ως ένα άτομο που έχει μεγαλώσει ως μουσουλμάνος είναι τιμή μου να παίζω κάτι τέτοιο … Προσωπικά, έχω μεγάλο βαθμό επηρεασθεί από τις διδασκαλίες του,» είπε, σύμφωνα με το Entertainment Weekly.

Όταν ένας δημοσιογράφος του είπε ότι κάποιοι συντηρητικοί χριστιανοί είχε αμφισβητήσει την επιλογή ενός μουσουλμάνου ηθοποιού, είπε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Ιησού, αλλά μπορώ να παραθέσω τις διδασκαλίες του και Αυτός είπε,« Αγάπα τον πλησίον σου ως σεαυτόν » «

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο των Bill O’Reilly και Martin Ντουγκάρντ, « Killing Jesus: A History», το οποίο καταγράφει τα πολιτικά γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο του Ιησού.

Η ταινία γυρίστηκε στο Μαρόκο και θα προβληθεί φέτος.

 Ετικέτες