Βίντεο που συγκλονίζει από την Oυκρανία: Αοπλοι άνθρωποι με τα χέρια τους σταματούν TOMA BMΡ-2!

Ενα συγκλονιστικό βίντεα από την Ανατολική Ουκρανία, από την περιοχή του Ντονέτσκ που μέσα σε λιγότερο από τρία λεπτά δείχνει ότι ακριβώς συμβαίνει αυτή την στιγμή στην περιοχή.

Ενα ΤΟΜΑ BMP-2 του ουκρανικού Στρατού δέχεται την “επίθεση” άοπλων πολιτών που προτάσσουν τα στήθη τους και το σταματούν.

Είναι το ίδιο όχημα που στην Συρία έχει δώσει και έχει κερδίσει χιλιάδες συγκρούσεις με τους ισλαμιστές προκαλώντας δέος με την αξιοπιστία του και την ισχύ πυρός του.

Στην Α.Ουκρανία, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά: Το μεταψυχροπολεμικό τεχνητό δημιούργημα του κράτους της Ουκρανίας καταρρέει με πάταγο, όχι τόσο διά των όπλων, όσο διά της λαϊκής βούλησης.

Η Ιστορία είναι με το μέρος των πολιτών. Απλά δεν χρειάζονται όπλα…

Και τελικά υπέρ της ανεξαρτησίας από το Κίεβο τάχθηκαν σχεδόν το 90% των πολιτών που συμμετείχαν στο δημοψήφισμα που διοργάνωσαν οι φιλο-ρώσοι αντάρτες στην περιοχή του Ντόνετσκ, στα ανατολικά της Ουκρανίας, όπου νωρίτερα τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από τους μισθοφόρους του Κιέβου

Στο 74,8% η συμμετοχή

«Το 89,07% ψήφισαν υπέρ και το 10,19% κατά. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως το τελικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Ρομάν Λιαγκούιν, επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής που έχει συσταθεί από τους αντάρτες.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή το ποσοστό συμμετοχής έφτασε 74,87%.