Έκκληση για βοηθεια στους πλημμυροπαθείς της Σερβίας από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Loading...


Έχει έρθει ήδη σε επαφή τόσο με την πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα όσο και με το Γενικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Έκκληση για βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Σερβίας απευθύνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ) προκειμένου να τους στηρίξει με είδη πρώτης ανάγκης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο ΕΕΣ έχει έρθει ήδη σε επαφή τόσο με την πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα όσο και με το Γενικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (ρουχισμός για ενήλικες και παιδιά, στρώματα, κλινοσκεπάσματα, γαλότσες, φακοί, μπαταρίες, πτυσσόμενα κρεβάτια, είδη προσωπικής υγιεινής, απολυμαντικά προϊόντα). Τα είδη αυτά θα συγκεντρώνονται στην Κεντρική Αποθήκη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Άστρους 111-113 Κολωνός, τηλ. 210 5147300, 6937790171, με υπεύθυνη την κυρία Νάταλι Καμπουροπούλου).

Επίσης, ο ΕΕΣ ενημερώνει τους πολίτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά, ότι μπορούν να καταθέσουν οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό της ALPHA BANK 112 00 2002 021470, που έχει ανοίξει για τον σκοπό αυτό η Πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα.

 «Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική τη συμβολή σας στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε ζωντανό το αίσθημα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά από τη φυσική καταστροφή» καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΕΣ.