Η Αμερική προστάτης των Χριστιανών;! Ο Τράμπ κατά της βίας των μουσουλμάνων εναντίον των χριστιανών

Loading...


«Οι ισλαμιστές συνεχώς σφάζουν στις τους»

Του Γιώργου Θεοχάρη

Σε μία δήλωση από αυτές που μέχρι τώρα κανένας από τους μεγάλους ηγέτες της Δύσης και των ΗΠΑ δεν μας είχε συνηθίσει, και η οποία είναι σπάνια ακόμη και στους Έλληνες πολιτικούς, προέβη ο εκλεγμένος , ο οποίος χθες πήρε, όπως αναμενόταν, την ψήφο εμπιστοσύνης των εκλεκτόρων, συγκεντρώνοντας πάνω από τους 270.


Και όλα αυτά παρά την εκστρατεία της παγκόσμιας μαφίας, η οποία επιστράτευσε και την CIA, για να εμποδίσει, έστω και την τελευταία στιγμή, την εκλογή του και να τοποθετήσει πιο ευνοϊκό σε αυτήν Πρόεδρο.

Η απίστευτη πριν απο λίγο καιρό για έναν Πρόεδρο των ΗΠΑ δήλωση του Τραμπ είναι η εξής: «Ο ISIS και άλλοι ισλαμιστές τρομοκράτες συνεχώς σφάζουν χριστιανούς στις κοινότητές τους και σε χώρους λατρείας τους ως μέρος της παγκόσμιας τζιχάντ τους».

Συγχαίρουμε τον Αμερικανό Πρόεδρο που επιτέλους ευθαρσώς λέει την αλήθεια σε όλο τον κόσμο, χωρίς τα κόμπλεξ ή τις σκοπιμότητες των πάσης φύσεως λιμπεραλιστών στην Δύση και στην Ελλάδα.

Διαβάστε εδώ:  Πούτιν: Την Αμερική δείχνει για την άναδρη δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη

Ευχόμαστε η συνέχεια να είναι ανάλογη και οι ΗΠΑ να συνεργαστούν με την Ρωσία για να κτυπηθεί στη ρίζα του το φαινόμενο της παγκόσμιας ισλαμικής τρομοκρατίας, το οποίο είναι η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει η παγκόσμια κοινότητα μετά αυτήν του ναζισμού στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Όσο οι παγκόσμιοι ηγέτες δεν κατανοούν ότι το ίδιο το Ισλάμ εκ φύσεως ευθύνεται για το φαινόμενο αυτό, το πρόβλημα θα παραμένει άλυτο.

Όσο όμως η ίδια η Δύση θα ενισχύει τους ανθρώπους αυτούς, για να εξυπηρετήσει τα οικονομικά της συμφέροντα ή την εξασθένηση καθεστώτων μη φιλικών προς το Ισραήλ, τότε το πρόβλημα αυτό θα παίρνει εκρηκτικές  διαστάσεις.