Ωραία δημοσιογραφία κύριε «Βηματοδότη»…. Να τη χαίρεστε!

Loading...


Προφανώς εκεί στο συγκρότημα ΔΟΛ έχουν ξεχάσει τι σημαίνει «πηγή ενημέρωσης» και νομίζουν πως επειδή ήταν κάποτε ένας από τους ισχυρότερους πυλώνες της ενημέρωσης μπορούν να αποσπούν πληροφορίες από παντού και να τις εμφανίζουν ως δικές τους! 

Αυτό έκανε και ο περίφημος «ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ».. Η γνωστή στήλη της εφημερίδας «αφουγκράστηκε» όσα εξομολογήθηκε την περασμένη Δευτέρα ο υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή για το Δήμο της Αθήνας, Ηλίας Κασιδιάρης, στο «Αγιορείτικο βήμα» , πλην όμως…ξέχασε να αναφέρει από που τα έμαθε μην αναφέροντας διόλου την πηγή!!

Μόνο που δεν έχουν καταλάβει κάποιοι «παλαιοδημοσιογράφοι» πως η εποχή που…δούλευαν στις πλάτες των άλλων έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Το να αναφερθούμε σε θέματα δεοντολογίας κλπ το θεωρούμε ανούσιο στην προκειμένη περίπτωση αφού δεν ιδρώνει το αυτί τους από κάτι τέτοια…

Το μόνο βέβαιο είναι πως αυτό δεν είναι δημοσιογραφία! Κι αν αυτή είναι η «δημοσιογραφία» τους …να την χαίρονται, αλλά ο κόσμος έχει βγάλει πλεόν την τσίμπλα από τα μάτια! 

Αν κάποιοι στον χώρο των μίντια έχουν ανάγκη από…βηματοδότη για τις δημοσιογραφικές τους «καρδιακές αρρυθμίες» το «Αγιορείτικο βήμα» τους εύχεται περαστικά! 

Για την ιστορία διαβάστε τι έγραψε ο «Βηματοδότης» αναφερόμενος στη συνέντευξη Κασιδιάρη στο «Αγιορείτικο βήμα» χωρίς πουθενά να αναφέρει την πηγή: 

Ο Κασιδιάρης πάει Αγιον Ορος

Την πρόθεσή του να βρεθεί στο Αγιον Ορος, χωρίς όμως να την ανακοινώσει, εξέφρασε ο υπόδικος για εγκληματικές πράξεις Ηλίας Κασιδιάρης: «Θα είναι μια επίσκεψη που δεν θα την ανακοινώσω, δεν θα γίνει δηλαδή για προεκλογικούς λόγους» είπε συγκεκριμένα, αλλά δεν είπε ποια μονή θα επισκεφθεί και κυρίως εάν θα τον δεχτούν οι μοναχοί. Γιατί, όπως διακηρύττει, δεν πάει στο Αγιον Ορος για μετάνοια ή για να εξομολογηθεί για όσες αμαρτίες έκανε, αλλά επειδή μόνον «εκεί υπάρχει σωτηρία για την πατρίδα μας και πολλοί Ελληνες στρέφονται στο Αγιον Ορος». Και με την ευκαιρία επιτίθεται, όπως το συνηθίζει, σε ορισμένους ιεράρχες, χαρακτηρίζοντάς τους «τέκτονες». Οταν ρωτήθηκε πάντως αν είχε μετανιώσει για το χαστούκι που έδωσε στην κυρία Λιάνα Κανέλλη είπε: «Δεν μετανοώ για το χαστούκι. Η Κανέλλη με είχε αποκαλέσει φασισταριό και π….., αυτό είναι καταγεγραμμένο. Και εσείς αν μου πετάξετε έντυπα στο πρόσωπο, ε, λογικό είναι να αντιδράσω. Και δεν θα γυρίσω το άλλο μάγουλο…».Ετικέτες