Ντροπή σας! Δεν είναι αυτή η Ελλάδα!

Loading...


Αυτό το φαινόμενο με τις ουρές χιλιάδων συνανθρώπων μας, στην Βαρβάκειο Αγορά, οι οποίοι περίμεναν να εξασφαλίσουν ένα «κομμάτι κρέας», δεν τιμά ούτε τους πολίτες, ούτε την χώρα και πολύ περισσότερο, «δεν τιμά την σημερινή κυβέρνηση, που αφήνει ένα λαό να εξαθλιώνεται και να ταπεινώνεται κατ΄ αυτόν τον τρόπο», όπως σχολιάστηκε και σε πολιτικούς κύκλους, εντός κι εκτός της Βουλής.

Από τις πρωινές ώρες, μικροί και ηλικιωμένοι «στριμώχθηκαν σε ατελείωτες ουρές για μια μερίδα φαγητό» είπαν βουλευτές, «λες και έχουμε κατοχή»! Συμπολίτες μας που μίλησαν για το φαινόμενο αυτό είπαν μεταξύ άλλων ότι «η κατάσταση στη χώρα μας δεν είναι αυτή. Οι εικόνες, που προβλήθηκαν από Μ.Μ.Ε. με ουρές ανθρώπων και φωνές για ένα κομμάτι κρέας, δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνική κοινωνία και τον ελληνικό λαό». 

Είπαν ακόμη ότι « σ΄ ένα βαθμό αυτά τα φαινόμενα είναι και προβοκάτσια. Κάποιοι τα υποκινούν! Δεν είναι δυνατόν καλοντυμένες κυρίες και καλοντυμένοι κύριοι να περιμένουν στην ουρά για ένα… πόδι κότας! Έλεος!!» Και πρόσθεσαν ότι «αυτές οι εικόνες είναι τροφή για αυτούς που θέλουν να υπονομεύουν την χώρα μας εντός και εκτός συνόρων».

Το ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ότι αυτοί οι ανίκανοι που κυβερνούν την χώρα, έχουν εξαθλιώσει και εξοντώσει έναν λαό, δεν σημαίνει ότι ζούμε (τουλάχιστον ακόμα) ημέρες κατοχής, πείνας και ότι στεκόμαστε σε ουρές για να εξασφαλίσουμε μια φτερούγα από κοτόπουλο, που κάποιοι πιστεύουν ότι έτσι προσφέρουν κοινωνικό έργο και ότι δίνουν συσσίτιο σε πολίτες. Λάθος!!!

Αυτοί οι κύριοι που, όπως πληροφορηθήκαμε, «διασκεδάζουν» με το να βλέπουν έλληνες πολίτες να στριμώχνονται σε ουρές για, δήθεν, ένα πιάτο φαγητό πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι οι αξίες, τα ιδανικά, η περηφάνια, η αξιοπρέπεια, η ιστορία, η παιδεία και πολλά άλλα που έχει ο κάθε έλληνας πολίτης, δεν έχουν καμία σχέση με το φαινόμενο των κατοχικών εικόνων, που οι ίδιοι σκηνοθετούν. Ας ψάξουν, λοιπόν, αλλού οι κύριοι αυτοί, ίσως και στο περιβάλλον τους, να βρουν τέτοιους, δήθεν,  πεινασμένους πολίτες, για να τους δώσουν μια φτερούγα κοτόπουλου, που κι΄ αυτό είναι μεταλλαγμένο. Δηλαδή στα… μέτρα τους. Αυτά προς το παρόν.Ετικέτες