Η Ρένα Δούρου στηρίζει έργο της Αρχιεπισκοπής με 94 χιλ. ευρώ κι οι… άθλιοι της Περιφέρειας σεληνιάζονται!

Loading...


του Γιώργου Θεοχάρη

Κάποιοι εκεί στη Περιφέρεια Αττικής οφείλουν να γνωρίζουν ό,τι όταν ασκείς πολιτική κυρίως πρέπει να επιχειρηματολογείς σοβαρά και να αντιμετωπίζεις τον αντίπαλό σου με πνεύμα σύνεσης και ψυχραιμίας,  ανταλλάσοντας  απόψεις  και προτάσεις και  αντικρούοντας κάθε διαφορετική θέση και άποψη πάντα με  αληθινά επιχειρήματα και πειθώ ,όπως μάθαμε από τον μεγάλο Έλληνα φιλόσοφο Αριστοτέλη.

Αντ´αυτού η λεγόμενη παράταξη «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή» της Περιφέρειας Αττικής ισοπεδώνει τα πάντα και τους πάντες χωρίς βέβαια να πείθει κανέναν. Ούτε καν τους λιγοστούς οπαδούς της.

Επικρίνει δριμύτατα την Εκκλησία και την Περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, για την πρόσφατη απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου αναφορικά με  χρηματοδότηση μελέτης για την αποκατάσταση του Μεγάρου της Αρχιεπισκοπής επί της οδού Φιλοθέης στην Αθήνα, ύψους 94.000 ευρώ.

Η Ρένα Δούρου σε συνέντευξη της που είχε παραχωρήσει στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ κατά την προεκλογική περίοδο είχε γνωστοποιήσει και υποσχεθεί ότι θα προχωρήσει σε τέτοιου είδους κίινήσεις και όχι μόνο, ώστε να συμβάλει ως Περιφέρεια στο έργο της Εκκλησίας με σκοπό την οφέλεια του κοινωνικού συνόλου.

Αυτό κάνει σήμερα η Περιφερειάρχης και αποδεικνύει ότι ίσως μία ικανή γυναίκα είναι πιο πιθανό να τα καταφέρει πολύ καλύτερα από τους προκατόχους της που δεν έχουν να καυχιόνται για τίποτε στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας.

Με τους γνωστούς άθλιους χαρακτηρισμούς εναντίον της Εκκλησίας-δήθεν για τεράστια έσοδα και αμύθητη περιουσία- η συγκεκριμένη παράταξη σπιλώνει το έργο της και  επιτίθεται στην ηγεσία της Περιφέρειας, αναδεικνύοντας εμπάθεια και εμμονή στα πρόσωπα της διοίκησης της Περιφέρειας, καθώς αν δείτε στο site της παράταξης τα όσα γράφονται θα καταλάβεται επαρκώς την αιτία της  πολεμικής  τακτικής της…

Το έργο που επιτελούν Εκκλησία και Περιφέρεια δε δείχνουν να το αντιλαμβάνονται αυτοί που έχουν συνηθίσει να φωνάζουν αποσκοπώντας μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων…

Δείτε εδώ την ιστοσελίδα της συγκεκριμένης παράταξης και θα κατανοήσετε το μέγεθος της αθλιότητας εν έτη 2016.

Δείτε εδώ το επίμαχο άρθρο.