ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Αφού πλύνουμε πολύ καλά τις αβρωνίες, τις βράζουμε και τις σουρώνουμε, ώστε να στραγγίξουν. Στην συνέχεια τις τσιγαρίζουμε με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.Ακολούθως ρίχνουμε κτυπημένα τα αυγά.
Σημείωση : Εάν προτιμούμε το φαγητό νηστίσιμο, αντί για τα αυγά, ρίχνουμε τριμμένο το μπαγιάτικο ψωμί ή το παξιμάδι ή την φρυγανιά.
 Υλικά :    
 μισό κιλό αβρωνίες
 5 φρέσκα κρεμμυδάκια
 6 αυγά
 λάδι
Προαιρετικώς : τριμμένο μπαγιάτιο ψωμί ή παξιμάδι ή φρυγανιά
 
	    	




















