Στο Άγιο Όρος ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ι.Μ. Πατρών: Το Άγιο Όρος επισκέφθηκε το τριήμερο 30/4-2/5 ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ο οποίος συνοδευόταν από 100 πιστούς οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν το Ιερό Λείψανο του ποδός της Αγίου Θεοπρομήτορος Άννης.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Ι.Μ. Πατρών: Ιεράς προσκυνηματικής θεωρίας, ηγήθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, το τριήμερο 30.4-2.5.2017, προκειμένου εκατό ευσεβείς Πατρινοί, άνδρες και γυναίκες, να ωφεληθούν πνευματικά, μέσα από τον περίπλου του Αγίου Όρους και την προσκύνηση του Ιερού Λειψάνου του ποδός της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης, (το κατέβασαν οι Μοναχοί από την Σκήτη της Αγίας Άννης στο πλοιάριο για να προσκυνήσουν, οι Κληρικοί και οι Λαικοί, που συμμετείχαν σε αυτό το προσκύνημα), αλλά και μέσα από τις επισκέψεις και το προσκύνημα στα Ιερά Κοινόβια, του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ορμύλια Χαλκιδικής, των Αγίων Αρσενίου και Παισίου στην Σουρωτή και στην Μονή του Οσίου Διονυσίου του εν Ολύμπω.

Διαβάστε εδώ:  Ι.Μ. Πατρών: Λαμπρός εορτασμός της μνήμης του Αγίου Νικοδήμου στο Ζαβλάνι Πατρών (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος και οι προσκυνητές εκ Πατρών έτυχαν λαμπράς υποδοχής από τις Μοναστικές Αδελφότητες και συγκινητικής πνευματικής ξενίας.

Ας είναι ευλογημένο το όνομα του Κυρίου για την μεγάλη αυτή ευλογία που επεφύλαξε στους προσκυνητάς και ας ενισχύει τους οσίους Μοναχούς του Αγιωνύμου Άθωνος και τις Μοναχές και τους Μοναχούς που ασκούνται στις άλλες Ιερές Μονές.