Παναγία Παραμυθία: Η Πάνω Δευτερά ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένα γεγονός βαθιάς πνευματικής σημασίας, καθώς την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 5:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή του αντιγράφου της θαυματουργής Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Παραμυθίας από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους.
Επιμέλεια: ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Η τελετή θα λάβει χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πάνω Δευτεράς, μπροστά από το Μέγαρο των Κοινοτικών Συμβουλίων, σε κλίμα κατάνυξης και προσμονής.
Το ιερό εικόνισμα θα κομίσει ο Καθηγούμενος της Μονής, Γέροντας Εφραίμ, γεγονός που προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στην επίσκεψη, καθώς η Παναγία Παραμυθία συνδέεται με μακραίωνη αγιορείτικη παράδοση, θαυμαστά γεγονότα και εμπειρίες πνευματικής παρηγοριάς. Η ονομασία «Παραμυθία» αποδίδεται ακριβώς σε αυτή τη διάσταση: στη μητρική παρηγοριά της Θεοτόκου π




















