Εξηγήσεις για τη μη λειτουργία του οδοντιατρείου στο Άγιο Ορος ζητά ο πολιτικός διοικητής

Loading...


Γραπτές εξηγήσεις από τον διευθυντή του κέντρου  υγείας Αγίου Όρους για την καθυστέρηση της προσωρινής λειτουργίας του οδοντιατρείου στη Δάφνη του Αγίου Όρους, ζήτησε ο πολιτικός διοικητής κ. Άριστος Κασμίρoγλου.

Σε επικοινωνία που είχε  το »Αγιορείτικο Βήμα» με τον πολιτικό διοικητή για το εν λόγω θέμα μας γνωστοποίησε ότι μετά  από διαμαρτυρίες Αγιορειτών πατέρων  και σχετικών δημοσιευμάτων  ζήτησε αναλυτική ενημέρωση  .

Τα σχετικά δημοσιεύματα πήραν ευρύτατες διαστάσεις  και τον λόγο τώρα έχει ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνης Γεωργιάδης από τον οποίον περιμένουμε τη δική του τοποθέτηση.

Εν έτη 2013 είναι αδιανόητο μια πολιτεία  αποτελούμενη από δυο χιλιάδες μοναχούς, τρεις χιλιάδες  εργαζόμενους και εκατόν πενήντα χιλιάδες επισκέπτες  ετησίως, να μην υπάρχει οδοντιατρείο για να καλύψει τις ανάγκες που προκύπτουν.

Αδιανόητο επίσης είναι, ενώ υπάρχουν οι  οδοντιατρικές εγκαταστάσεις στη Δάφνη του Αγίου Όρους οι ιθύνοντες να μην επιτρέπουν στον οδοντίατρο να εργαστεί εκεί, επικαλούμενοι διάφορους νόμους.