Δωρεά τροφίμων από τη Μονή Βατοπαιδίου στη Μητρόπολη Μαντινείας (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ανταποκρινόμενη η στό κάλεσμα συγκεντρώσεως τροφίμων της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, χθες Πέμπτη 6η Απριλίου 2017, προσέφερε ποσότητα χιλίων κιλών κατεψυγμένων πουλερικών για την κάλυψη τών αναγκών του Φιλανθρωπικού Προγράμματος «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας καί Κυνουρίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλέξανδρος την Μεγάλη Τρίτη 11η Απριλίου 2017 το πρωί θα διανέμει και αυτή την ποσότητα κρέατος στους εν δοκιμασία ευρισκόμενους αδελφούς, μεταφέροντας με αυτό το τρόπο το μήνυμα της τοπικής Εκκλησίας: «Η τράπεζα γέμει, τρυφήσατε πάντες. Ο μόσχος πολύς, μηδείς εξέλθη πεινών».

Διαβάστε εδώ:  Η Μονή Βατοπαιδίου ενισχύει το κοινωνικό έργο της Μητροπόλεως Καλαβρύτων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, οι εθελοντές του Φιλανθρωπικού Προγράμματος «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» και οι αναξιοπαθούντες αποδέκτες του Φιλανθρωπικού Προγράμματος, εκφράζουν εκ βάθους καρδίας τις θερμές ευχαριστίες προς τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου Αρχιμ. π. Εφραίμ και την συνοδεία αυτού, για την προσφορά τους αυτή, ευχόμενοι καλό και ευλογημένο Πάσχα και καλή Ανάσταση.