Απάντηση της παλαιάς αδελφότητας της Εσφιγμένου για το θανατηφόρο ατύχημα

Loading...


ΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ

Τη δική της απάντηση για το τραγικό συμβάν με το θάνατο προσκυνητή της Μονής , συγκεκριμένα του υπο κατάληψη κτιρίου, δίνει με ανακοίνωσή της η και αφού συλλυπάται την οικογένεια του άτυχου άνδρα βάλει κατά όσων εκμεταλλεύτονται επικοινωνιακά το ζήτημα. 

Αναλυτικά αναφέρει: 

Σχετικά με το μοιραίο του νέου στην Μονή μας έχουμε να δηλώσουμε συντετριμμένοι για τον άδικο χαμό του. Συλλυπούμεθα τους οικείους του για τον απροσδόκητο χαμό του και προσευχόμαστε για καλό παράδεισο. Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν το τι νοιώθουμε.
Από την πρώτη στιγμή άμεσα ενημερώσαμε τις αρχές και καλέσαμε ιατρική βοήθεια, αλλά ήταν μάταιο. Η πτώση του στο κενό ήταν από το παράθυρο του δωματίου που φιλοξενείτο. Φιλοξενία, που παρέχουμε, όταν ζητηθεί, σε πιστούς-περιηγητές του Αγίου Όρους. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι αποκοιμήθηκε σε αυτό το παράθυρο και έχασε την ισορροπία του. Η πτώση από ύψος 17 μέτρων, ήταν μοιραία.
Με Δελτία Τύπου και δημοσιεύματα, όμως παίζεται ένα παιχνίδι εντυπώσεων στην μνήμη του. Δεν θα συνεχίσουμε τον ανήθικο κατήφορο αυτό. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτήν και το πόρισμα της. Είναι γεγονός τραγικό, ο άδικος χαμός του 32χρονου προσκυνητή μας.
Σεβασμός στον άτυχο αδικοχαμένο νέο και στην μνήμη του.