ΝΑΥΠΛΙΟ: Παρουσία πλήθους πιστών και με κάθε λαμπρότητα, ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος τέλεσε τη Δ΄ Στάση της Ακολουθίας των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον ενοριακό ναό του Αγίου Γεωργίου στα Πυργιώτικα Ναυπλίου, την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2026.
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, κατά τη διάρκεια της ακολουθίας, παρουσίασε και τον νέο εφημέριο του Ιερού Ναού, π. Βασίλειο Κορολή.
Η χειροτονία του νέου ιερέα πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, μέσα σε κλίμα πνευματικής χαράς και ιδιαίτερης συγκίνησης. Εξάλλου, ο π. Βασίλειος είναι γνώριμος στο χωριό και ιδιαίτερα αγαπητός, καθώς τα τελευταία χρόνια επιτελεί πνευματικό έργο στο κατηχητικό σχολείο «Πνοή Ζωής» των Πυργιωτίκων.
Ο νέος εφημέριος του ναού, π. Βασίλειος Κορολής, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την τιμή που του έκανε να τελέσει την Ακολουθία της Δ΄ Στάσης των Χαιρετισμών προς τη Θεοτόκο στην ενορία των Πυργιωτίκων, καθώς και τους πιστούς που τίμησαν με την παρουσία τους τον ναό.





















