Ι.Μ.ΘΗΒΩΝ: Η Πολεμική Αεροπορία, μέσω της 114 Πτέρυγας Μάχης Τανάγρας, με αφορμή την εορτή του Προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ, την 7η Νοεμβρίου 2025 πρόσφερε στη Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος 160 μερίδες φαγητού για την ενίσχυση των οικογενειών με οικονομικά προβλήματα στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής διακονίας της Μητροπόλεως.
Οι μερίδες φαγητού διενεμήθησαν στις Τράπεζες Αγάπης ενορίας Αγίου Γεωργίου Θηβών, ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Αλιάρτου και ενορίας Αγίου Γεωργίου Λεβαδείας, οι οποίες με τη σειρά τους τις πρόσφεραν στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος ευχαρίστησε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο κ. Δημοσθένη Γρηγοριάδη για την ευγενική σκέψη και προσφορά αλληλεγγύης προς τους αναγκεμένους συνανθρώπους μας, κι όλους όσοι βοήθησαν να υλοποιηθεί η ευγενική αυτή προσφορά και ευχήθηκε στην Πολεμική Αεροπορία, στελέχη και προσωπικό, υγεία και κάθε ευλογία στη ζωή τους και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους της υπεράσπισης της πατρίδος μας.





















