ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ: Διαμονή, τηλέφωνα και πληροφορίες

– Για να επισκεφθείς το Αγιο Ορος πρέπει προηγουμένως να εξασφαλίσεις το λεγόμενο .

Τηλέφωνο για έκδοση Διαμονητηρίων (πρωινές ώρες) 2310.252575, FAX:2310.222424, γραφείο Ιεράς Επιστασίας Αγίου Όρους στη Θεσσαλονίκη.

Η δήλωση πρέπει να γίνει τουλάχιστον 2 μήνες πιο μπροστά, και κατόπιν να ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με ΦΑΧ, τις Μονές ή τις Σκήτες. που θέλετε να επισκεφθείτε.Ορισμένες Μονές δέχονται προσκηνητές χωρίς να χρειαστεί ενημέρωση.
Η διαμονή συνολικά είναι για 4 ημέρες, 1 ημέρα σε κάθε τόπο που θα επισκέπτεστε. Το διαμονητήριο το παραλαμβάνετε απο το γραφείο προσλυνητών στην Ουρανούπολη. Η είσοδος στο Όρος για αλλοδαπούς επισκέπτες γίνεται μέσω της Πρεσβείας της Χώρας τους ή το αντίστοιχο προξενείο στην Θεσσαλονίκη.

ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΑ ΝΕΑ : ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΔΩ 

Το είναι ένας ευλογημένος τόπος που συνδυάζει τις αρετές της πνευματικής ζωής και την ομορφιά του αισθητού, υλικού κόσμου. Εκεί βρίσκεται και το κέντρο του Ορθόδοξου μοναχισμού. Το Άγιο Όρος αποτελεί «Αυτόνομη Μοναστική Πολιτεία» εντός της Ελλάδας, (ίσως μοναδική στον κόσμο, με εξαίρεση την κοσμική Λάσα του Θιβέτ). Είναι δηλαδή αυτοδιοίκητο τμήμα του Ελληνικού Κράτους, που βρίσκεται στη χερσόνησο του Άθω της Χαλκιδικής στη Μακεδονία.

Περιλαμβάνει είκοσι Ιερές Μονές και άλλα μοναστικά ιδρύματα και ανεπίσημα χαρακτηρίζεται ως «Αυτόνομη Μοναστική Πολιτεία».

Από το 1988 συγκαταλέγεται στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Θεωρείται από τα σημαντικότερα τμήματα της Ευρώπης και της Ανατολικής Εκκλησίας, λόγω της μεγάλης εθνικής, ιστορικής, θρησκευτικής, γραμματειακής και πολιτισμικής αξίας αυτού, ως ακόμη και κέντρου διατήρησης και συντήρησης πλούσιου υλικού, έτσι ώστε να χαρακτηρίζεται «καταφύγιο» και «μουσείο» μοναδικού θησαυρού ελληνικής τέχνης και γραμμάτων.

Τα Μοναστικά ιδρύματα του Αγίου Όρους διακρίνονται σε έξι τάξεις: τις Ιερές Μονές, τις Σκήτες, τα Κελιά, τις Καλύβες, τα Καθίσματα και τα Ησυχαστήρια. Το Άγιο Όρος συνίσταται από είκοσι ιερές, κυριαρχικές, βασιλικές, πατριαρχικές και σταυροπηγιακές μονές.

Στη χερσόνησο του Άθω, σύμφωνα με την παλαιά βυζαντινή τάξη, απαγορεύεται η είσοδος γυναικών. Ὁ περιορισμός αυτός έχει πνευματική βάση στην παρθενία των μοναχών και την αφιέρωση του Όρους στην Παναγία. Ονομάζεται «άβατον» και ισχύει από την αρχή της σύστασης της ιδιόρρυθμης πολιτείας.

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΗΤΕΣ 

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ – ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ

Επίσκεψη στο Άγιο Όρος επιτρέπεται, σύμφωνα με το Τυπικό της μοναστικής πολιτείας, μόνο στους άντρες. Οι επισκέπτες οφείλουν, αρκετές μέρες πριν από την επίσκεψη τους, να τηλεφωνήσουν στα γραφεί του Αγίου Όρους (Γραφείο Προσκυνητών) στη Θεσσαλονίκη για να κλείσουν θέση και να πάρουν έναν κωδικό αριθμό. Ὁ αριθμός αυτός (που αναγράφεται στο «Διαμονητήριο») είναι απαραίτητος, μιας και είναι περιορισμένος ὁ αριθμός των επισκεπτών (120) πού επιτρέπονται ανά μέρα. Το γραφείο του Αγίου Όρους στη Θεσσαλονίκη είναι ανοικτό από τις 8:30 εως τις 14:00, και το Σάββατο από τις 10:00 εως τις 12:00.

Για να μπορέσετε να επισκεφτείτε το Άγιο Όρος θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσετε μία άδεια εισόδου και ένα «Διαμονητήριο» στο όνομά σας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να τηλεφωνείτε στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ στη Θεσσαλονίκη, ΤΗΛ.: +30 2310 252575. (Εγνατίας 109, Θεσσαλονίκη). Η ισχύς των εγγράφων αυτών διαρκεί το πολύ 4 ημέρες!

Το γραφείο είναι ανοικτό από τις 8:30 ως τις 14:00, και το Σάββατο από τις 10:00 ως τις 12:00. Καλό είναι να κλείσετε έγκαιρα την άδεια εισόδου, (ακόμα και ένα ή δύο μήνες νωρίτερα) γιατί ο αριθμός των προσκυνητών είναι περιορισμένος κάθε μέρα (εκατόν είκοσι πρόσωπα).

Θα σας ζητηθούν τα ακριβή στοιχεία της ταυτότητάς σας, ενώ επιπλέον θα πρέπει να γνωρίζετε εκ των προτέρων και να δηλώσετε ποια/ποιες από τις Ιερές Μονές πρόκειται να επισκεφτείτε. Οπότε, καλό θα ήταν από πριν να έχετε κάνει μια επικοινωνία με τις Ιερές Μονές, για το που θα μπορούσατε να μείνετε.

Πριν αναχωρήσουν οι επισκέπτες για το Άγιο Όρος πρέπει οπωσδήποτε να προμηθευτούν τα Διαμονητήρια τους. Αυτό γίνεται στην Ουρανούπολη, στα εκεί γραφεία του Άγιου Όρους (δεξιά από το λιμάνι). Εδώ πρέπει να βρίσκονται οι επισκέπτες τουλάχιστον μία ώρα πριν από την αναχώρηση (ΤΗΛ.: +30 23770 71421).

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ: ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

Ειδικά για τους αλλοδαπούς επισκέπτες χρειάζονται επίσης:

-> Συστατική επιστολή από την πρεσβεία της χώρας τους στην Αθήνα ή από το αντίστοιχο προξενείο της Θεσσαλονίκης.

-> Άδεια εισόδου στο Όρος από το Υπουργείο Εξωτερικών της Αθήνας (Διεύθυνση Εκκλησιαστικών Υποθέσεων) ή από το Υπουργείο Βορείου Ελλάδος της Θεσσαλονίκης (Διεύθυνση Εξωτερικών Υποθέσεων).

-> Διαβατήριο.

Πάνω στο διαμονητήριο αναγράφονται τα στοιχεία του επισκέπτη, ο κωδικός του αριθμός, η ημερομηνία και οι ημέρες παραμονής. Συνήθως ορίζονται 4 ημέρες αλλά σε περίπτωση που ο επισκέπτης θελήσει να μείνει περισσότερες μπορεί να ζητήσει παράταση από την Ιερά Επιστασία στις Καρυές. Από την Ιερισσό οι επισκέπτες παίρνουν το καΐκι που τους πηγαίνει στην αριστερή πλευρά του Αγίου Όρους.

Από εκεί μπορούν να επισκεφθούν τις μονές: Χιλανδαρίου, Εσφιγμένου, Βατοπεδίου, Παντοκράτορος, Σταυρονικήτα, Ιβήρων, Μεγίστης Λαύρας. Για τις άλλες μονές θα πρέπει να κατέβουν στη μονή Ιβήρων (3 ώρες με το καΐκι), από εκεί να πάνε στις Καρυές (μισή ώρα με το λεωφορείο) και από εκεί στις μονές που επιθυμούν. Το δρομολόγιο της Ιερισσού γίνεται μόνο το καλοκαίρι.

ΑΠΟ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ

Από την Ουρανούπολη ξεκινάει άλλο καραβάκι που πηγαίνει στην δεξιά πλευρά και κάνει στάση στις μονές: Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Παντελεήμονος, Γρηγορίου, Διονυσίου, Αγίου Παύλου. Για τις άλλες μονές οι επισκέπτες θα πρέπει να κατέβουν στο λιμάνι της Δάφνης (2 ώρες με το καραβάκι) και από εκεί στις Καρυές (μισή ώρα με το λεωφορείο).

Πριν αναχωρήσουν οι επισκέπτες για το Άγιο Όρος πρέπει οπωσδήποτε να προμηθευτούν τα Διαμονητήριά τους (έγγραφο εισόδου). Αυτό γίνεται στην Ουρανούπολη, στα εκεί γραφεία του Αγίου Όρους (δεξιά από το λιμάνι). Εδώ πρέπει να βρίσκονται οι επισκέπτες τουλάχιστον μία ώρα πριν από την αναχώρηση. Πάνω στο Διαμονητήριο αναγράφονται τα στοιχεία του επισκέπτη, o κωδικός του αριθμός, ἡ ημερομηνία και οι ημέρες παραμονής. Συνήθως ορίζονται 4 ημέρες αλλά σε περίπτωση πού ο επισκέπτης θελήσει να μείνει περισσότερες μπορεί να ζητήσει παράταση από την Ιερά Επιστασία στις Καρυές.

ΑΠΟ ΙΕΡΙΣΣΟ 

Από την Ιερισσό οι επισκέπτες παίρνουν το καΐκι πού τούς πηγαίνει στην αριστερή πλευρά του Αγίου Όρους. Από εκεί μπορούν να επισκεφθούν τις μονές: Χιλανδαρίου, Εσφιγμένου, Βατοπεδίου, Παντοκράτορος, Σταυρονικήτα, Ιβήρων, Μεγίστης Λαύρας. Το δρομολόγιο της Ιερισσού γίνεται μόνο το καλοκαίρι. Από την Ουρανούπολη ξεκινάει άλλο καράβι πού πηγαίνει στη δεξιά πλευρά και κάνει στάση στις μονές: Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Παντελεήμονος, Γρηγορίου, Διονυσίου, Αγίου Παύλου. Για τις άλλες μονές οι επισκέπτες θα πρέπει να κατέβουν στο λιμάνι της Δάφνης (2 ώρες με το καραβάκι) και από εκεί στις Καρυές (μισή ώρα με το λεωφορείο).

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
Πρόθεμα 23770

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΦΑΞ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ
ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ 23770 23224 23770 23315 –
ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310 252575 2310 222424 2310 252578
ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ 23770 71422 – –
ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΙΣΣΟΥ 23770 22576 – –
ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΑ 23770 22576 Ιερισσός
23770 23300 Δάφνη
23770 22666 Ουρανούπολης – –
Γραφείο Κίνησης Καρυών
23770 23266 (Mini Bus)

– –
ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ
Προς ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

22.45 μ.μ. κάθε βράδυ, τηλ. 210 5150025, τηλ. κέντρο: 210 5124910

ΑΠΟ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ

Προς Αθήνα 14:15

ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προς Αθήνα 17:30 & 23:00

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΗΛ: 2310 555777
ΜΟΥΔΑΝΙΑ – ΤΗΛ: 23730 21228
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ -ΤΗΛ: 23710 22309

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ

Οι επισκέπτες μπορούν να πάνε οδικώς (με το αυτοκίνητο τους ἥ με λεωφορείο) από τη Θεσσαλονίκη έως την Ιερισσό, τα Νέα Ρόδα ἤ την Ουρανούπολη. Ἡ διαδρομή είναι περίπου 140 χιλιόμετρα. Υπάρχουν και απευθείας συνδέσεις λεωφορείων ΚΤΕΛ από τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας με την Ουρανούπολη, για να μπείτε στο Άγιο Όρος. Οι πόλεις είναι τουριστικές, πού σημαίνει ότι υπάρχουν όλων των ειδών τα καταστήματα, ξενοδοχεία αλλά και πάρκινκ για τα αυτοκίνητα. (Τα μόνα αυτοκίνητα πού επιτρέπονται στο Άγιο Όρος είναι αυτά των μονών και των εργατών πού δουλεύουν σ’ αυτές). Έτσι οι επισκέπτες θα πρέπει να αφήσουν τα αυτοκίνητα τους στην πόλη.

Η πρόσβαση στο Άγιο Όρος γίνεται με τρεις τρόπους: με Ferry Boat, ταχύπλοο και πλοίο. Θα βρείτε τα δρομολόγια και τις γραμμές τους αναλυτικά στην επόμενη ενότητα.

Για να ταξιδεύσετε με το ταχύπλοο των 08:00 πρέπει να αναχωρήσετε από την Θεσσαλονίκη με το λεωφορείο των 05:30.
Για να ταξιδεύσετε με το ταχύπλοο των 11:45 πρέπει να αναχωρήσετε από την Θεσσαλονίκη με το λεωφορείο των 08:30
Βγαίνοντας από το Άγιο Όρος στην Ουρανούπολη με το ταχύπλοο στις 11:40 θα ταξιδεύσετε προς την Θεσσαλονίκη με το λεωφορείο των 13:00.
Βγαίνοντας από το Άγιο Όρος στην Ουρανούπολη με το ταχύπλοο στις 15:30 θα ταξιδεύσετε προς την Θεσσαλονίκη με το λεωφορείο των 16:15.
Την Κυριακή βγαίνοντας από το Άγιο Όρος στην Ουρανούπολη με το ταχύπλοο στις 14:00 θα ταξιδεύσετε προς την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα με τα λεωφορεία των 14:15.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ FERRY BOAT, ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ

FERRY BOAT: ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
ΤΑΧΥΠΛΟΟ: ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
FERRY BOAT: ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ
ΤΑΧΥΠΛΟΟ «ΜΙΚΡΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ»
ΤΑΞΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ (ΤΑΧΥΠΛΟΑ)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ
ΑΦΙΞΗ ΔΑΦΝΗ

09:45 12:00 12:10 14:15
* Στην άφιξη σας Ουρανούπολη το πλοίο έχει ανταπόκριση το λεωφορείο για Θεσσαλονίκη
** Στην διαδρομή σταματάει σε όλες τις Ι. Μονές μέχρι τη Δάφνη.

Το Ferry Boat, Άγιος Παντελεήμων, έχει ανταπόκριση με τα λεωφορεία προς Θεσσαλονίκη & Αθήνα. Σε περίπτωση που καθυστέρηση το πλοίο τα λεωφορεία περιμένουν.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για το Ferry Boat – Άγιος Παντελεήμων 6974060748 -Πληροφορίες και από: mountathos-eshop.com

 

 

(πρόθεμα: 23770)

 

Γραφεία Προσκυνητών Αγίου Όρους(Θεσ/νικη)

ΤΗΛ.:2310-252575
FAX :2310-222424

Γραφείο Προσκυνητών Ουρανούπολης

ΤΗΛ.:2377-071422

Ιερά Επιστασία Αγίου Όρους

ΤΗΛ.:2377-023224
FAX :2377-023315

Πολιτική Διοίκηση Αγίου Όρους

ΤΗΛ.:2377-023290

Ξενοδοχείο Καρυές

ΤΗΛ.:2377-024114

Αστυνομικό Τμήμα Καρυών

ΤΗΛ.:2377-023212

Λιμεναρχείο Ουρανούπολης

ΤΗΛ.:2377-071248

Κτελ Χαλκιδικής (Γραφείο Θεσσαλονίκης)

ΤΗΛ.:2310-316575

Ιερά Μονή Σουρωτής

ΤΗΛ.:2396-041320

Ξενοδοχείο Δάφνη

ΤΗΛ.:2377-023603
ΤΗΛ.:2377-023005

Λιμεναρχείο Ιερισσού

ΤΗΛ.:2377-022576

Υπολιμεναρχείο Δάφνης

ΤΗΛ.:2377-023300

Αγιορίτικες Γραμμές Κρατήσεις Θέσεων

ΤΗΛ.:2377-021041
FAX :2377-071016

Αγιορείτικες Γραμμές Δάφνης

ΤΗΛ.:2377-021148

Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Ακαδημία

ΤΗΛ.:2377-023341

Ιατρείο-Φαρμακείο

ΤΗΛ.:2377-023217

«ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ»

ΤΗΛ.:23770 71085
FAX: 23770 71395

 

 

 

 

ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ

 

 

TΗΛ..

FAX

Ι. Μ. ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ

22-586 & 23-761

23-013

Ι. Μ. ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ

41-488

41-462

41-463

Ι. Μ. ΙΒΗΡΩΝ

23-643 & 23-644

23-248

Ι. Μ. ΦΙΛΟΘΕΟΥ

23-256 & 23-675

23-674

Ι. Μ. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

23-251

23-733

Ι. Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

23-796 & 23-938

Ι. Μ. ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ

23-245

Ι. Μ. ΚΑΡΑΚΑΛΟΥ

23-225

23-746

Ι. Μ. ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

23-250 & 23-609

23-355

Ι. Μ. ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ

23-249 & 23-632

23-631

Ι. Μ. ΚΩΝΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥ

23-228

Ι. Μ. ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ

23-252 & 23-682

Ι. Μ. ΧΙΛΙΑΝΔΑΡΙΟΥ

23-797

23-494

Ι. Μ. ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ

23-253 & 23-792

23-685

Ι. Μ. ΣΙΜΩΝΟΣ ΠΕΤΡΑ

23-254 & 23-700

23-707

Ι. Μ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

23-687 & 23-688

23-686

Ι. Μ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

23-218 & 23-670 & 23-668

23-671

Ι. Μ. ΣΤΑΥΡΟΝΙΚΙΤΑ

23-255

Ι. Μ. ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ

23-226 & 23-732

23-731

Ι. Μ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ

23-247

 

 

 

ΣΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ -ΤΗΛΕΦΩΝΑ

 

ΝΕΑ ΣΚΗΤΗ

23770-23351 / 23629 / 23259

ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

# # 23320 / 23922

ΜΙΚΡΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ

# # 23321

ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΑ—ΔΑΝΙΗΛΑΙΟΙ

# # 23316

ΚΑΡΟΥΛΙΑ

# # 23342

ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΑ—ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

# # 23319

ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ (ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ)

# # 23294 / 23788

ΛΑΚΚΟΣΚΗΤΗ (ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

# # 23636 / 23629

ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

# # 23774 / 23931

ΠΡΟΒΑΤΑ

# # 23745

ΣΚΗΤΗ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΑ

# # 23304 / 23627

ΣΚΗΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ (ΣΕΡΑ`Ι`)

# # 23810

ΚΕΛΛΙ ΜΠΟΥΡΑΖΕΡΗ (ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

# # 23202

ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

# # 23317

ΚΕΡΑΣΙΑ

# # 23318

ΒΙΓΛΑ

# # 23923

ΜΟΡΦΟΝΟΥ

# # 23904

ΣΚΗΤΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

# # 23303

ΣΚΗΤΗ ΑΓΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΙΜΟΝΟΣ

# # 23259

ΣΚΗΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ

# # 23301

ΙΕΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΠΡΩΤΟΕΠΙΣΤΑΤΗΣ

23-221

ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ

23-711 – 3

ΑΡΧΙΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ

23-710

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

23-224 fax: 23-315

ΑΘΩΝΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

23-220 fax: 23-341

Αρχονταρίκι (Ξενώνας)

23-714

Τεχνικός Σύμβουλος Γεράσ.

23-853

 

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

23-230

-//- Γραμματεία

23-314 & fax:23-290

Αστυνομικό Τμήμα Καρυών

23-260

-//- Γραμματεία

23-212

Πυροσβεστική υπηρεσία

23-199

Κέντρο

23-217

10η

24-015

ACS Courier

23-773

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΡΥΩΝ

23-598 & fax: 23-874

ΕΛ.ΤΑ.

23-214

Ο.Τ.Ε. Προϊστάμενος

23-209 & 23-399

-//- Τεχν. Υπηρεσία/βλάβες

23-799

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΡΥΩΝ

Βιβλιοπωλείο Κύριλλος

23-648

Βιβλιοπωλείο«Πανσέληνος», Ιερόθεος μοναχός.

23-285

Βιβλιοπωλείο «Παντάνασσα» Κατσικλης

23-283

Δανιήλ Ιερομόναχος

23-236

Μάξιμος

23-702

Νεόφυτος

24-166

Στέφανος Ιερομόναχος

23-227

Ευστρατίου

24-074

Αρτοποιείο

23-258

Εστιατόριο Νικ.

24-114

-//- Ιλαρίων

23-243

 

 

 

 

 

ΙΔΙΩΤΕΣ

Βλάχος Αστέριος

24-139

Καρτσιωτης Νικόλαος, Υλικά Οικοδ.

23-397 & 23-626

Μπλες Αστέριος, ιχθυοπωλείο

23-613

Πολυζος

23-231

Παντοπωλείο, Ταλεας

23-211

-//- Τσουβαλτζης

23-223

Τσολακης Ιωαννης

23-791

Χαλκιάς

24-067

ΔΟΜΗΤΩΡ

23-460

ΕΔΡΑΣΗ

23-654

 

 

 

 

ΟΔΗΓΟΙ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

23-266, fax: 23-879, Κινητό: 6944302451

ΑΒΕΡΚΙΟΣ μον.

23-745, Κινητό: 6945738336

ΓΑΒΡΙΗΛ Ιεροδ.

23-634

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Ιεροδ.

23-240

ΕΥΘΥΜΙΟΣ μον.

23-798, Κινητό: 6977661497

ΙΛΑΡΙΩΝ μον.

23-305, Κινητό: 6977801151

ΜΑΚΑΡΙΟΣ μον.

23-267, 23-789, Κινητό: 6977938300

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Ιερομ.

23-680, 23-681

ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ (ΣΕΡΑΪ) (βατοπεδινη)

23-810, 23-824

 

 

 

 

 

 

ΚΕΛΛΙΑ ΚΑΡΥΩΝ

Αγαθάγγελος Ιερομ.- Τίμ. Σταυρός

23-386

Αθανάσιος Ιερομ.- Άγ. Γεώργιος

23-207

Αθανάσιος μοναχος- Άγ. Κλήμης-Καψάλα

23-275

Αθανάσιος μοναχός – Άγ. Σάββας-Καψάλα

23-649

Αθανάσιος μον.- Προφήτης Ηλίας

23-936

Ακάκιος μον.- Γενέσιον της Θεοτόκου

23-364

Αναστασιος Ιερομ.- Τιμ. Προδρ. Φουρνα

23-371

Αντιπας Ιερομ. – Αγ΄Άννα

23-374

Αρσενιος Ιερομ.- Άγ. Νικόλαος Τυπογράφων

23-486

Αρτεμιος Ιερομον.- Άγ. Νικόλαος

23-264

Βαρθολομαιος Ιερομον.- Ανάληψις

23-934

Βαρλααμ μον.- Κοίμησις της Θεοτόκου

23-262

Γαβριηλ Ιερομον.- Άγ. Νικόλαος Μπαρμπεράς

23-292

Γενναδιος μοναχος.- Αγ. Τριδα

23-907, 23-725

Γερασιμος Ιερομ.- Άγ. Πάντες

23-391

Γερασιμος Ιεροδ.- Υπαπαντής

23-240

Γρηγοριος Προηγ.- Καλιάγρα

23-263, 23-927

Δαμασκηνος ιερομ.- Αγ. Νικόλαος

23-239

Δαμασκηνος μον.- Τιμίου Προδρόμου

23-361

Δαμιανος μον.- Εισόδια της Θεοτόκου

23-268

Δανιηλ ιερομ.- Αγ. Γεώργιος

23-365

Δαυϊδ ιερομ.- Αγ. Αρχαγγέλων

23-480

Δημητριος ιερομ.- Αγ. Αρχάγγελοι

23-697

Δημητριος ιερομ.- Τρυγωνάς Αγ. Δημητ.

23-363

Δημητριος μον.- Τρεις Ιεράρχες

23-779

Ειρηναιος ιερομ.- Εσταυρωμένου

23-263

Ερμολαος μον.- Χασαπιά Καρυών

23-989

Ευγενιος μον.- Αγ. Ανάργυροι-Καψάλα

23-716

Ευθυμιος ιεροδ.- Ρεπανάς Ι. Θεολογου

23-234

Ευσεβιος ιερομ.- Τιμίου Προδρόμου

23-381

Ζωσιμας μον.- Αγ. Νικόλαος

23-600

Θεοδωρος ιερομ.- Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

23-737

Ιεροθεος μον.- Αγ. Νικόλαος Χαλκιάς

23-652

Ιλαριων μον.- Κοίμ. Θεοτόκου

23-608

Ιουστος μον.- Αγ. Νικόλαος

23-926

Ιωακειμ ιερομ.- Αγ. Νικόλαος Βραχνιώτη

23-291

Ιωαννης μον.- Αξιον Εστίν-Καψάλα

23-917

Ιωαννικιος μον.- Εισ. της Θεοτόκου Ραβδουχου

23-394

Ιωασαφαιοι Υπαπαντής

23-215

Ιωσηφ μον.- Αγ. Θεόδωροι

23-244

Κελλι Αγ. Βασίλειος-Καψάλα

24-047

Κελλι. Αγ. Φιλόθεος Κόκκινος

23-672

Καλλιστος μον.- Αγ. Μητροφάνης

23-384

Κοσμας ιερομ.- Αγ. Ιωαννης Θεολόγος

23-693

Κοσμας μον.- Προφιτη Ηλια

23-235

Κοσμας μον.- Ευαγγελισμός της Θεοτόκου

23-233

Κυριλλος ιερομ.- Αγ. Νικόλαος Μπουραζέρη

23-202

Κυριλλος μον.- Κοίμησις της Θεοτόκου-Καψάλα

23-749

Μαξιμος ιερομ.- Αγ. Νικόλαος

23-383

Μαξιμος μον.- Αγ. Μηνάς

23-570

Μελετιος μον.- Γενέσιον της Θεοτόκου-Καψάλα

23-385

Μιχαηλ μον.- Αγ. Αρχάγγελοι

23-392

Μιχαηλ μον. Αγ. Ιωάννης ο Χρυσόστ.-Καζάκου

23-882

Νεκταριος μον.- Αγ. Τριάδα

23-232

Νεοφυτος ιερομ.- Αγ. Νικόλαος Καπρούλη

23-651

Νικοδημος μον.- Αγ. Γεώργιος-σκουρταίων

23-390

Νικοδημος μον.- Υπαπαντή-Καψάλα

23-776

Νικολαος μον.- Αγ. Αθανάσιος

24-159

Ονουφριος μον.- Γενέσιον της Θεοτόκου

23-376, 23-580

Παϊσιος μον. (Κρητικος)- Αγ. Χαράλαμπος

6977181081

Παϊσιος μον.- Αγ. Βαρβάρα

24-041

Παυλος μον.- Αγ. Γοβδελάς

23-382

Παυλος μον.- Μπουραζερη

23-369

Παχωμαιοι (αγιογραφοι)- Αγ. Ανάργυροι

23-213

Παχωμιος ιερομ.- Αγ. Ιωάννης ο Θεολόγος

23-769

Προδρομος μον.- Κοίμησις της Θεοτοκου

24-092

Ραφαηλ μον.- Αγ. Αρχάγγελοι

23-276

Ραφαηλ μον.- Τιμίου Προδρόμου

24-130

Σαββας μον.- Πατερίτσα Μεταμορφωση του Σωτήρος

23-388

Στεφανος μον.- Καλιάγρα

23-310

Συμεων μον.- Αγ. Νικόλαος

23-246

Σωφρονιος μον.- Αγ. Ευθύμιος-(Κουτλουμουσιου)

23-261

Φωτιος Ιερομ.- Αγ. Τριαδα

23-692

Χαριτων Ιερομ.- Θεία Ανάληψις

23-635

Χριστοδουλος ιερομ. Αγ. Πέτρος και Ονούφριος

22-234

Χρυσανθος ιερομ.- Αγ. Θεόφιλος-Καψάλα

23-696

Χρυσοστομος ιερομ.- Ευαγγελισμος της Θεοτόκου

23-229, 23-653

Χρυσοστομος ιερομ. -Αγ. Σπυρίδων

23-375

Χρυσοστομος μον.-Αγ. Αποστόλων

23-740

Χρυσοστομος μον.- Μολυβδοκκλησιά

23-238

 

ΠΕΡΙΟΧΗ Ι. ΜΟΝΗΣ ΜΕΓ. ΛΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Αστυνομικος σταθμος

23-910

 

 

 

ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ

Επιφανιος μον.- Αγιος Ευστάθιος

23-774, 23-932

 

ΜΟΡΦΟΝΟΥ

Σκαλα Μορφονους

23-326

Αγαθαγγελος ιερομ.- Αγ. Αρχαγγελοι

23-904

Ευθυμιος μον.- Αγ. Τριαδα

23-798

 

ΠΡΟΒΑΤΑ

Αβερκιος μον.- Αγ. Δημήτριος

23-745

Γρηγοριος ιερομ.- Κοιμησις Θεοτόκου-Κρανιά

23-372

Ευγενιος ιερομ.- Κοιμησις Θεοτόκου-Καστανιά

23-634

Ευθυμιος μον.- Αγ. Αρτέμιος

23-785

Ιωακειμ μον. Αγ. Αρχάγγελοι

22-798

Καλλινικος μον.- Αγ. Γεώργιος

23-216

Νικολαος μον.- Αγ. Θεόδωροι

23-614

Στεφανος ιερομ.- Αγ. Τριάς

23-680 -1

Σιλουανος ιεροδ.- Αγ. Ιωαννης Θεολόγος

23-777

Χριστοφορος ιερομ.-Αγ. Ανδρέας

23-623, 23-723

 

 

ΒΙΓΛΑ

Αρσενιος μον.- Αγ. Φανούριος

22-858

Παταπιος μον.- Αγ. Σκέπη

23-941

 

 

ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ

Αστυνομικο φυλακιο

23-360

Παραλια

23-922

Ιατρείο

23-337

Κυριακό

23-320, 23-921

Αγωγιάτης

23-554

Αθανασιος μον.- Γεν. Θεοτόκου

24-104

Αλυπιος μον.- Ευαγγ. Θεοτόκου

24-046

Αναναιοι -Υψωσις Τιμίου Σταυρού

23-335

Ανδρεας μον.- Αγιοι Απόστολοι

23-661

Βολιωται-Αγιοι Πάντες

23-327, 23-913

Γρηγοριος μον.- Αγια Τριάς

23-334

Δανιηλ μον.- Αγιος Αρτέμιος

23-348

Ελευθεριος ιερομ.- Μεταμ. Σωτήρος

23-181

Θεοληπτος μον.- Αποτ. Τιμ. Προδρ.

23-333, fax: 23-637

Θεοφιλαιοι – Εισόδ. Θεοτόκου

23-344

Ιακωβος μον.- Αγία Τριάδα

23-345

Ιωαννης ιερομ.- Κοίμησις Θεοτόκου

23-694

Ιωαννης ιερομ.-Πατριάρχου

23-873, fax: 23893

Καρτσωναιοι -Αγιος Γεώργιος

23-338

Κοσμας μον.- Αγιος Δημήτριος

23-324

Μακαριος ιερομ. Κοιμ. Θεοτόκου

23-339

Ματθαιος ιερομ. Θεία Ανάληψις

23-330

Παϊσιος μον.- Αγ. Τριάς

22-988

Σιλας μον.- Εισόδια Θεοτόκου

23-326

Συμεων ιερομ.-Υπαπαντή

23-357

 

 

ΜΙΚΡΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ

Θωμαδες -Απόστολος Θωμάς

23-336

Νικηφορος ιερομ.- Αγ. Αρχάγγελοι

23-331

Σπυριδων μον.- Κοιμ. Θεοτόκου

23-321, 23-739

Αθανασιος μον.-Αγ. Αθανάσιος

23-658

Γεωργιος μον.- Γενέσιον Του Κυρίου

23-783

Ευθυμιος μον.-Οσιοι Πατέρες Κρήτης

23-606

Παϊσιος μον. Λιβανάς- Ευαγ. Θεοτόκου -Παραλια

23-332

Μωυσης μον.- Ησυχ. του Παϊσίου

23-340

Κελλι Αγ. Ελευθεριος-Βουλευτήρια

23-347, 23-379

Μαξιμος ιερομ.- Αγ. Βασιλειος

23-317

 

 

ΚΑΡΟΥΛΙΑ – ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΑ

Παραλία

23-368

Γερασιμος μον.- Αγ. Γεράσιμος

23-342

Βησσαριων μον.- Αγιος Αγάθων

23-620

Δανιηλαιοι – Αγιοι Πατέρες (αγιογραφοι)

23-316

Ιωσηφ ιερομ.- Αγιος Εφραίμ ο Σύρος

23-358

Ιωσηφ μον. – Αγ. Αικατερίνη

23-683

Κυριλλος μον.- Ευαγγελισμός Θεοτόκου

23-624

Μερκουριος μον.- Γεν. Θεοτόκου

23-618

χρυσοστομος ιερομ.- Γέν. Χριστού

23-619

 

 

ΚΕΡΑΣΙΑ

Θεολογος ιερομ. Αγ. Ιωαννη Θεολόγος

22-843

Καλλινικος μον.

23-775

Μαξιμος ιερομ.- Εισόδια Θεοτόκου

23-318

Φωτιος ιερομ.- Αγ. Δημήτριος

23-768

 

 

ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΑ

Κυριακό

23-319

Ροδοστολου σεβ. -Αγ. Πάντες

24-133

Αθανασιος ιερομ.- Ζωοδόχος Πηγή

23-915

Αντωνιος μον.- Αγ. Πατέρες

23-368

Βασιλειος μον.- Εισόδια Θεοτόκου

23-916

Γαβριηλ μον.- Ευαγγελισμός Θεοτόκου

23-718

Γρηγοριος μον.- Αγ. Μεθόδιος

23-095

Εφραιμ μον.- Αγιος Νείλος

23-784

Ιωακειμ μον.- Αγιοι Αρχάγγελοι

23-914

Ιωαννικιος ιερομ.- Αγιος Γεώργιος

23-308

Κοσμας ιερομ.- Αγ. Ιωάσαφ

23-309

Ματθαιος μον.- Αγ. Απόστολοι

23-422

Νεκταριος μον.- Αγ. Δημήτριος

23-058

Πολυκαρπος μον.- Θεία Μεταμόρφωσις

24-054

Παντελεημων μον.- Αγ. Παντελεήμων

23-719

Παταπιος μον.- Αγιος Ακάκιος

23-717

Παυλος μον.- Κοίμησις Αγίας Αννης

23-728

Φιλαρετος μον.- Αγ. Παχώμιος

23-673

Χαραλαμπος μον.- Αγ. Χαράλαμπος

23-772

Χριστοφορος ιερομ. Αγ. Γεώργιος

23-727

Σκήτη Τιμιου Προδρόμου (Ρουμάνικη)

23-294, 23-788

 

 

Ι. Μ. ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Αρσανάς Βατοπεδίου

23-789

Λιμενικος σταθμος

23-925

Αστυνομια

23-257

Τελωνειο

23-311

Αθανασιος μον.

22-194

Γεωργιος μον.- Αγ. Θεολόγος

23-827

Δημητριος μον.- Κοίμ. Θεοτόκου

23-795

Ειρηναιος ιερομ. Αγ. Προκόπιος

23-303

Ιωαννικιος μον.- Αγ. Ανάργ. Κολιτσού

23-302

Μακαριος μον.- Αγ. Νικόλαος

23-267

Μοδεστος μον.- Αγ. Αρχάγγελοι

24-073

Νεκταριος μον.- Γεν. Θεοτόκου

23-691

Παχωμιος μον.- Αγ. Νικόλαος-τροχαλά

23-794

ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

24-089

 

 

Ι. Μ. ΙΒΗΡΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Κάθισμα Αγ. Γρηγοριου Ε΄

23-778

-//- Παναγίας Πορταϊτισσας

23-210

 

 

Τελωνειο

23-288

Σκήτη Τιμίου Προδρόμου

23-296

 

 

Ι. Μ. ΧΙΛΙΑΝΔΑΡΙΟΥ

Αστυνομικο Φυλάκιο

23-912

-//- Καραουλίου

31-598

 

 

Ι. Μ. ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ

Μελιτων ιερομ.- Αγ. Σάββας (ΚΥΡΙΑΚΟ)

23-259

Αβρααμ ιερομ.- Αγιος Γεράσιμος

23-393

Ανθιμος μον.- Εισόδια Θεοτόκου

23-389

Αρσενιος μον.- Οσιομ. Γεράσιμος

23-864

Διονυσιος ιερομ.- Αγ. Αθ. Αλεξανδρ.

23-403

Κυπριανος ιερομ.- Ζωοδόχος Πηγή

23-615

Μωυσης μον.- Αγ. Ιωάν. Χρυσόστομος

23-370

Παϊσιος μον.- Αγιοι Πάντες

23-367

Παλαμας ιερομ.- Αγ. Αρχάγγελοι

22-252

Παλλαδιος μον.- Κοίμησις Θεοτόκου

23-640

Χρυσοστομος ιεροδ.- Αγ. Αρχάγγελοι

23-577

 

 

Ι. Μ. ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Πλιουκας Αστέριος ιδιώτης

23-698

Συκιώτης Γεώργιος ιδιώτης

23-792

Σκήτη Προφήτη Ηλια

23-304, 23-665, fax: 23-627

 

 

Ι. Μ. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Κυριλλος μον.- Θεία Ανάληψις

23-663

Σπυριδων μον.- Κοίμ. Θεοτόκου

23-664

 

 

Ι. Μ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Αστυνομικος Σταθμός

23-911

Τελωνειο

23-312

 

Ι. Μ. ΚΑΡΑΚΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Αλεξανδρου Βασίλειος ιδιώτης

23-790

Βασιλειος ιερομ.- Αγ. Νικόλαος

23-903

Θεοφανης ιερομ.- Τρεις Ιεράρχες

23-748

Νικολαος μον.- Τιμιος Σταυρος

23-770

 

 

 

Ι. Μ. ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Αντωνιος ιερομ.- Αγία Τριάς

23-306

Δωροθεος μον.-Κελλι Αγιος Γεώργιος

23-724

Κοσμας ιερομ.- Αγ. Κωνσταντίνος & Ελένη

23-305

Παντελεημων μον.- Αγ. Δημήτριος

23-307

 

 

Ι. Μ. ΣΙΜΩΝΟΣ ΠΕΤΡΑΣ

Σαββας ιερομ.-Κάθισμα Αγιου Σίμωνος

23-706

Καθισμα Παναγίτσα

23-708

Καθισμα Αγ. Ιωάν. Θεολόγος

23-709

 

 

Ι. Μ. ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

Αρσανάς

23-349

Δασονομείο

23-610

Κάθισμα Ἀγιος Σπυρίδων

23-905

 

 

ΝΕΑ ΣΚΗΤΗ

Κυριακό

23-351

Αβραμαιοι – Αγιος Ανδρέας

23-322

Αλυπιος μον.- Εισόδια Θεοτόκου

23-656

Βενεδικτος ιερομ.- Αγ. Σπυρίδων

23-354

Γαβριηλ ιερομ.- Ευαγ. Θεοτόκου

23-617

Γεωργιος μον.- Τίμιος Πρόδρομος

23-325

Δαμασκηνος μον.- Αγ. Ανάργυροι

23-949

Θεοκτιστος μον.- Ησυχαστ. του Ιωσήφ

23-942

Θεοφιλος μον.- Τιμ. Πρόδρομος

23-346, 23-616

Ιλαριων μον.- Αγιος Χαράλαμπος

23-629

Ιωακειμ ιερομ.- Ησυχαστ. του Δανιήλ

23-551

Νικοδημος ιερομ.- Αγ. Γεώργιος

23-284

Νικοδημος μον.- Ευαγ. Θεοτόκου

23-655

Νικων μον.- Αγιος Σπυρίδων

23-329

Παλαμας μον.- Αγιος Γρηγόριος

23-738

Παπακυριλλαιοι -Κοίμ. Θεοτόκου

23-328

Προδρομος ιερομ.- Αγ. Ανάργυροι

23-628

Θεοφιλος μον.- Αγιος Σάββας

23-647

Τρυφων μον.- Λιβανάς

23-356

Χερουβειμ μον.- Ζωοδόχος Πηγή

23-902

Χρυσοστομος μον. Τίμ. Πρόδρομος

23-353

Σκητη Αγίου Δημητρίου του Λακκου ή Λακκοσκήτη (Ρουμάνικη)

23-636

 

 

 

Ι. Μ. ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Σκήτη Ευαγ. Θεοτόκου Κυριακό

23-301

Βονιφατιος μον.

23-946

Ευθυμιος μον.- Εισόδια Θεοτόκου

23-650

Γερασιμος μον.- Κοιμ. Θεοτοκου-Μπούραντα

23-378

Παυλος μον.- Αγιοι Απόστολοι

23-928

Παχωμιος μον.- Τίμιος Πρόδρομος

23-929

Χριστοφορος ιερομ. Αγ. αρχαγγελοι

23-930 & 23-665

 

 

 

Ι. Μ. ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ (ΡΩΣΣΙΚΟ)

Αστυνομικο φυλάκιο

23-350

ΔΑΦΝΗ

Σερδαρης

23-715

Αστυνομικος σταθμός

23-222

Λιμεναρχείο

23-300

Τελωνείο

23-269, fax: 22-383

ΕΛΤΑ

23-297

Γραφείο εκδόσεως εισιτηρίων (Αγιορειτικες Γραμμές) για επιστροφή.

24-100, 24-148

ΚΕΔΑΚ

23-395

Αρσανας Ι. Μονής Ξηροποτάμου

23-734

Αρσανας Ι. Μονής Σίμωνος Πέτρας

23-289

Εστιατόριο & Ξενοδοχειο Ιωάννης Ψαρράς (Ταχυπλοο TAXI)

23-603

Καϊμακης Στυλιανός (εμποριο ξυλειας)

23-612

Καρτσιωτης Βασίλειος (παντοπωλειο)

23-662

Δημητριαδης & Κασιμιδης

23-293

Χριστοδουλου Στέφανος (παντοπωλειο)

23-295