Φιλανθρωπική Συναυλία «ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ»,

Loading...


Τη Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 8:00μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η Φιλανθρωπική Συναυλία «ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ», με παραδοσιακά τραγούδια από το Νησιώτικο Γάμο και το Γλέντι του, στην Πλατεία Μάλλιου «Κόκκινο Σπίτι» στη Χαλκίδα. 

Τα τραγούδια του Νησιώτικου Γάμου θα τραγουδήσει η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής «De Profundis» υπό τη διεύθυνση του Ελευθερίου Πνευματικού, ενώ στο Γλέντι θα τραγουδήσει η Σπουδαία Ερμηνεύτρια Παραδοσιακής Μουσικής Σταυρούλα Δαλιάνη. Στη Συναυλία θα παίξουν οι δάσκαλοι της Μουσικής Σχολής «Χρόνης Αηδονίδης» και δεξιοτέχνες της παραδοσιακής μουσικής: Γιώργος Μαρινάκης (Βιολί), Παναγιώτης Βέργος (Σαντούρι), Ηλίας Μαυρίκης (Λαούτο). Τη Συναυλία διοργανώνει ο Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χαλκίδος .

Σκοπός της Συναυλίας είναι η συγκέντρωση τροφίμων για το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού και φαρμακευτικών σκευασμάτων για το Κοινωνικό Ιατρείο- Φαρμακείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος. Σας περιμένουμε να πλεύσουμε μαζί σε ρυθμούς Νησιώτικους, ρυθμούς Αγάπης και Φιλανθρωπίας.
 Ετικέτες