Οι Μητέρες των Τριών Ιεραρχών

Loading...


Στον απόηχο της εορτής των Αγίων Τριών Ιεραρχών και ανήμερα της μεγάλης Δεσποτικοθεομητορικής εορτής της Υπαπαντής του Σωτήρος ημών Χριστού, οι οποίες στην παράδοση της Αγίας μας Εκκλησίας αποτελούν εορτές των «Γραμμάτων και της Παιδείας» και της «Μητέρας» αντίστοιχα, η ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Προφήτου Ηλιού Πυλαίας Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση, στα πλαίσια της σχολής γονέων, αφιερωμένη στις μητέρες με θέμα: «Οι Μητέρες των Τριών Ιεραρχών».          

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 2α Φεβρουαρίου ε.έ. και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα τελετών του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου και θα πλαισιωθεί από τη βυζαντινή χορωδία κυριών του Ναού, η οποία θα αποδώσει επίκαιρους ύμνους, από την ευρωπαϊκή παιδική – νεανική χορωδία του Ναού, η οποία θα τραγουδήσει για τις μητέρες και από τα παιδιά των κατηχητικών σχολείων με ποιήματα, κείμενα και προβολή εικόνων.

           Ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η συνεργάτης του Ναού και υπεύθυνη της Ιεραποστολικής ομάδας αγάπης κ. Ελένη Τζιαφά, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: «Οι Μητέρες των Τριών Ιεραρχών».tilegrafima.gr