Καταληκτήρια εκδήλωση στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο – Λύκειο Λαμίας(ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 και ώρα 10.00 π.μ. πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου Λαμίας η καταληκτήρια εκδήλωση του σχολικού έτους 2014-15, στη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα και οι ερευνητικές εργασίες που υλοποιήθηκαν στο Σχολείο κατά το τρέχον σχολικό έτος. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δραστηριότητες αυτές πραγματοποιήθηκαν χάρη στη ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς, την οποία επέδειξαν οι εκπαιδευτικοί του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου Λαμίας και στην αυθόρμητη συμμετοχή των μαθητών.

Επίσης, με την ευκαιρία αυτής της εκδήλωσης, προβλήθηκε ένα σύντομο ιστορικό του Σχολείου, το οποίο δημιουργήθηκε από μαθητές του γυμνασίου υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Βυζαντινής Μουσικής του Σχολείου κ. Γούση Βασιλικής. Έτσι, δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να διαπιστώσουν ότι το Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Λαμίας έχει, εκτός από πλούσιο παρελθόν, ζωντανό και δημιουργικό παρόν και ασφαλώς ευοίωνο και ελπιδοφόρο μέλλον.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδoς και Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου Λαμίας κ. κ. Νικόλαος, ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ι. Μ. Αγάθωνος Αρχιμ. π. Δαμασκηνός Ζαχαράκης και μέλη της συνοδείας του, Ιερείς της πόλης της Λαμίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Καραΐσκος Ευθύμιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων κ. Κλειτσάκης Αθανάσιος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Λαμιέων κ. Αργύρη Βίβιαν, ο πρώην Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Καραμανλή Κων/νου και απόφοιτος του Εκκλησιαστικού Σχολείου κ. Σταϊκούρας Κων/νος, οι εκπρόσωποι των ΑΝΕΛ Φθιώτιδας κ. Κολοκυθάς Ανδρέας και κ. Χατζάρας Δημήτριος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Στ. Ελλάδος κ. Δημητρίου Χρήστος, ο Σχολικός Σύμβουλος των Θεολόγων Στερεάς Ελλάδας κ. Φύκας Δημήτριος, η Σχολική Σύμβουλος των Φιλολόγων Φθιώτιδας κ. Μακρή Χρυσούλα, εκπρόσωποι εκπαιδευτικών και μαθητών του 5ου Δ. Σ. Λαμίας (Νέας Μαγνησίας), ο Διευθυντής του 23ου Δ. Σ. Λαμίας (Μ. Βρύσης) και Απόφοιτος του Εκκλησιαστικού Λυκείου Λαμίας κ. Στεργίου Γεώργιος, ο Διευθυντής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας και Απόφοιτος του Εκκλησιαστικού Λυκείου Λαμίας κ. Σταυρόπουλος Βασίλειος, ο πρώην Διευθυντής του Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου Λαμίας κ. Μαστρογιάννης Στυλιανός, ο Διευθυντής της Περιφερειακής Εκκλησιαστικής Εστίας της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας και εκπαιδευτικός του Σχολείου κ. Κόρδας Πέτρος, παλαιοί καθηγητές και απόφοιτοι του Εκκλ/κού Σχολείου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Εκκλ/κού Λυκείου – Γυμνασίου Λαμίας κ. Καρδαρά Αικατερίνη, γονείς και κηδεμόνες των μαθητών.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης – παρουσίασης, τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Ζαχαράκη Ιωάννη, τους εκλεκτούς εκπαιδευτικούς του Σχολείου που υλοποίησαν τα Σχολικά Προγράμματα, τους μαθητές που συμμετείχαν σε αυτά, καθώς και το Προσωπικό του Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου Λαμίας.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, το εκκλησιαστικό σχολείο Λαμίας αναφέρει:

Επί τη ευκαιρία της επιτυχέστατης καταληκτήριας εκδήλωσης του σχολείου μας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμώς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ Νικόλαο, τον διευθυντή και τους καθηγητές του Εκκλησιαστικού σχολείου Λαμίας για την αγάπη τους και την πολύπλευρη προσφορά τους στα παιδιά μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους γονείς της Λαμίας, της Φθιώτιδας, της κεντρικής Ελλάδας, ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ τα παιδιά τους να φοιτήσουν μαζί με τα δικά μας στο Εκκλησιαστικό σχολείο Λαμίας. Θυμίζουμε πως κατά το
σχ. έτος 2013 – 2014 το σχολείο μας είχε 100% επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις. Όλοι οι υποψήφιοι μαθητές μας εισήχθησαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Ευχόμαστε και στους φετινούς μαθητές μας να έχουν την ίδια επιτυχία σε οποιονδήποτε στόχο έχουν στην ζωή τους. Τονίζουμε πως το σχολείο μας, είναι το μοναδικό δημόσιο πρότυπο εκπαιδευτήριο στη κεντρική Ελλάδα.
Είναι ένα φυτώριο διακεκριμένων επιστημόνων, γενναίων Χριστιανών και προπαντός ενσυνειδήτων ανθρώπων.

 

 

 


 Ετικέτες