Εκδηλώσεις από τους νέους της Μητρόπολης Πειραιώς

Loading...


Δύο μεγάλες Εορταστικές Εκδηλώσεις πραγματοποιεί στο Βεάκειο Θερινό Θέατρο τις επόμενες ημέρες η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς.

Πιο συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 στις 7:30 το απόγευμα τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων της τοπικής Εκκλησίας, προσκαλούν τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους στην γιορτή που ετοιμάζουν για την λήξη της σχολικής χρονιάς. Η σκηνή του Βεακείου Θεάτρου θα γεμίσει με νότες από παραδοσιακά τραγούδια και χορούς, ενώ θα παρουσιαστούν και θεατρικά σκετς με στόχο να ψυχαγωγήσουν, αλλά και να προβληματίσουν.

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 στις 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η 31η κατά σειρά Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς η οποία σηματοδοτεί τη λήξη της Ιεραποστολικής περιόδου 2015 – 2016. Με τη συμμετοχή περίπου 1.400 νέων των Κατηχητικών Σχολείων και των Νεανικών Ενοριακών Συντροφιών και Δραστηριοτήτων θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί, παιδικές και νεανικές χορωδίες και θεατρικά δρώμενα που θα παρουσιάζουν τις διεξόδους που μας δείχνει ο Θεός στα σύγχρονα αδιέξοδα του ανθρώπου και κυρίως των νέων.

Η Είσοδος και στις δύο Εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για όλους.