Αγώνες Στίβου διοργανώνει η Μητρόπολη Γλυφάδας

Loading...


Η Ιερά Μητρόπολις Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης κ΄ Βάρης διά του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» διοργανώνει Αγώνες Στίβου, την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 3:00 έως 6:00 μ.μ. στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο Γλυφάδας
( Ζέρβα και Τατάκη ).

Αναλυτικά: .

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνεται στους ευσεβείς Χριστιανούς, ότι την Κυριακήν 26ην Οκτωβρίου τρ. ε. και ώρα 3:00 έως 6:00 μ.μ., στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο Γλυφάδας ( Ζέρβα και Τατάκη) ο Αθλητι-κος Οργανισμός της Μητροπόλεως μας, «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ», μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων αυτού, διοργανώνει το ΙΑ΄ Διενοριακό Πρωτάθλημα Στίβου για τα παιδιά, τους νέους και τις νέες των Κατηχητικών Σχολείων και των Φοιτητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγωνίσματα δρόμων, άλματα και ρίψεις.
Στην τρίωρη αυτή αθλητική γιορτή προσκαλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι Μαθητές και οι Μαθήτριες, των Κατηχητικών Σχολείων, ως και όσα άλλα παιδιά της Μητροπολιτικής περιφέρειας το επιθυμούν.
Όλους εσάς, τους Χριστιανούς μας, σας καλούμε να παρακολουθήσετε τους αγώνες και να χειροκροτήσετε τις προσπάθειες των αγωνιζομένων.          

                                                     Ετικέτες