31 Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες στην Πάτμο για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού

Loading...


Της Σμαράγδας Μουλιάτη

31 Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες επισκέφθηκαν την Πέμπτη 1η Μαϊου το νησί της Πάτμου, συνοδευόμενοι από κληρικό ορθοδόξου μητροπόλεως της Ρωσίας, την διευθύντρια πωλήσεων του τουριστικού πρακτορείου της Θεσσαλονίκης Μουζενίδης και τον ταξιδιωτικό πράκτορα της Τήνου που συνεργάζεται με το παραπάνω πρακτορείο. Σκοπός του ταξιδιού η ξενάγηση τους στα Ορθόδοξα μνημεία του νησιού μας, επαφές με τον κ. δήμαρχο και επαγγελματίες για μελλοντική συνεργασία.

Το τουριστικό πρακτορείο Μουζενίδης ειδικεύεται στον θρησκευτικό τουρισμό κυρίως από Ρωσία Ουκρανίας, Λευκορωσίας, Μολδαβίας, Καζαχστάν, Σερβίας, Ρουμανίας, Λετονίας, Βουλγαρίας, αγγίζοντας σήμερα τον αριθμό των 80 γραφείων συνεργατών στις δραστηριοποιούμενες χώρες.
Το τουριστικό γραφείο Μουζενίδης όπως ανέπτυξε στον δήμαρχο κ. Στόικο η διευθύντρια πωλήσεων προτίθεται να δημιουργήσει πακέτο προορισμού στα κέντρα της Ορθοδοξίας Τήνο και την Πάτμο, αρκεί να συνδεθεί ακτοπλοϊκά η Τήνος με την Πάτμο τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.
Τις επαφές για την ακτοπλοϊκή σύνδεση , ανέλαβε ο δήμαρχος Πάτμου.
Τέλος να αναφέρουμε ότι οι 31 Ρώσοι πράκτορες που επισκέφθηκαν το Σπήλαιο της Αποκάλυψης, το Μοναστήρι και ξεναγήθηκαν στους θησαυρούς του, όπου έμειναν καταγοητευμένοι. Στο Μοναστήρι επισκέφθηκαν τον καθηγούμενο Πάτμου. Το Μεσημέρι γευμάτισαν στο εστιατόριο Αποκάλυψης του Ξενοδοχείου Patmos Aktis, Το απόγευμα επισκέφθηκαν την Μονή του Ευαγγελισμού.Ετικέτες