Με… μοντάζ συνεχίζεται η κόντρα Νέων – ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ των Νέων και της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς για τρίτη ημέρα η εφημερίδα αφιερώνει το πρωτοσέλιδό της – σήμερα μέρος από αυτό – στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά με εικόνα που τον παρουσιάζει βρέφος στην αγκαλιά του Στάλιν με φωτομοντάζ σε σοβιετικό σκίτσο.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για «το φάντασμα του Στάλιν πάνω από το ΣΥΡΙΖΑ» και αποτελεί απάντηση στην τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ο. που συνεκλήθη για το «ζήτημα Τατσόπουλου» ότι «το σταλινικό μπλοκ εκπροσωπείται το πρωί από τα Νέα και το απόγευμα από το Mega», όπως ανέφερε.

Σημειώνεται πως το χθεσινό πρωτοσέλιδο φιλοξένησε την επίθεση Βενιζέλου κατά Τσίπρα με τις κατηγορίες για «αποστασία» και για «πολιτική αλητεία» ενώ το προηγούμενο μιλούσε για «προσκλητήριο αποστασίας».

Το σημερινό άρθρο των Νέων που υπογράφει ο Ηλίας Κανέλλης αναφέρει:

«Ο Τσίπρας βλέπει ως σταλινικό τον Τύπο που του ασκεί κριτική, αλλά δεν βλέπει ότι στο κυνήγι της εξουσίας τον συντροφεύουν νεοσταλινικές ύαινες, οι οποίες του υπαγορεύουν την πολιτική εκφοβισμού μέσων ενημέρωσης, δημοσιογράφων, ακόμα και γελοιογράφων, αλλά και απειλή ενός ρεβανσισμού στους μνημονιακούς εκτελεστές συμβολαίων με την Τρόικα».