Ματωμένος βγήκε από το νοσοκομείο ο Καμμένος

Δείτε βίντεο από τον προπηλακισμό του προέδρου των ΑΝΕΛ στην Αμφιάλη – Ποιους κατονόμασε ως ηθικούς αυτουργούς για την επίθεση εναντίον του

Στην Αμφιάλη μετέβη νωρίτερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θέλοντας να λάβει μέρος στην αντιφασιστική διαδήλωση για την καταδίκη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτη.

Μόλις βγήκε από το αυτοκίνητό του, ο κ. Καμμένος δέχτηκε επίθεση από ομάδα περίπου 20 ατόμων οι οποίοι προπηλάκισαν τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Εξαγριωμένοι πολίτες, η ταυτότητα των οποίων δεν έχει εξακριβωθεί, επιτέθηκαν φραστικά κατά του κ. Καμμένου με σκαιούς χαρακτηρισμούς και χειροδίκησαν εναντίον του. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε και προβάλεται και από το protothema.gr ο κ. Καμμένος φαίνεται να τρέχει προσπαθώντας να ξεφύγει από την οργή των προσώπων που τον καταδιώκουν.

Μάλιστα, τόσο ο κ. Καμμένος, όσο και άτομα της προσωπικής του φρουράς, προπηλακίστηκαν στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν από τον τόπο της αντιφασιστικής συγκέντρωσης.

alt

Έπειτα από αυτό ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποχώρησε από την συγκέντρωση με δίκυκλο από το προσωπικό ασφαλείας.  Στη συνέχεια ο κ. Καμμένος κατέφυγε στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου στην Ακτή Βασιλειάδη. Φιλοξενήθηκε για περίπου μισή ώρα στο γραφείο του υπουργού Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν αιμόφυρτος και χωρίς σακάκι το οποίο του είχαν αφαιρέσει διαδηλωτές.

Αφού εξεταστηκε από γιατρό στο γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, ο κ. Καμμένος μετακινήθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών στο Κολωνάκι όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.  Την ίδια ώρα, η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, δεν έδειξε τίποτα, ενώ ενδέχεται να πραγματοποιήσει και άλλες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.

Ο κ. Καμμένος, σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθεται να προβεί αργότερα σε δηλώσεις έξω από το Ναυτικό Νοσοκομείο στο οποίο πραγματοποιεί εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ.Καμμένος φέρεται να προτίθεται να καταγγείλει ονομαστικά αυτούς που του επιτέθηκαν τους οποίους «γνωρίζει μόνο ο ίδιος» όπως είπε σε συνεργάτη του.

{youtube}0R8D49097nU{/youtube}