Στηρίζει Τσίπρα ο τέως: «Πρέπει να του δώσουν όλοι μια ευκαιρία»

Loading...


Υπέρ του Αλέξη Τσίπρα τάχθηκε με δηλώσεις του στους Times του Λονδίνου ο τέως βασιλιάς Κωσνταντίνος.

 

Όπως είπε χαρακτηριστικά «η Ελλάδα έχει υποφέρει πάρα πολύ, πρέπει να δώσουμε στο νέο μας ηγέτη μια ευκαιρία», αναφερόμενος τόσο στους Έλληνες όσο και στους Ευρωπαίους.

Ο Κωνσταντίνος αποκάλυψε στους Times ότι συναντήθηκε με τον Τσίπρα πριν από 3 χρόνια στην αίθουσα VIP του Ελ. Βενιζέλος και «του είπα καλησπέρα και μου απάντησε καλησπέρα. Τότε συνειδητοποίησε ποιος είμαι. Ήταν πολύ ευκρινής. Μου ζήτησε την συμβουλή μου και του είπα πως ένα πράγμα δεν πρέπει κάποιος να χάσει, όπως επίσης και μια κυβέρνηση αλλά και μια χώρα, την αξιοπιστία».

Ο τέως αναφέρθηκε και στην Άνγκελ Μέρκελ:«Είναι δυναμική, αλλά θα πρέπει όλοι να αντιμετωπιζόμαστε ως ίσοι. Όχι ως κατώτεροι ή υποδεέστεροι. Οι Έλληνες δεν μισούν τους Γερμανούς αλλά νομίζω ότι είναι ενοχλημένοι από αυτούς».

Κλείνοντας η εφημερίδα στέκεται στην μόνιμη επιστροφή του Κωνσταντίνου στην Ελλάδα μετά από 47 χρόνια «εξορίας» και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε μια παραθαλάσσια κατοικία που ο ίδιος νοικιάζει: «Πλημμυρίζει συνέχεια, έχουμε λάσπη σε όλο το υπόγειο», εξομολογείται.

Ακόμα όμως κι αν δεν μπορεί να βρει υδραυλικό, σημειώνει το δημοσίευμα, ο πρώην βασιλιάς των Ελλήνων είναι ένας από τους πιο καλά δικτυωμένους ανθρώπους στην Ευρώπη.Ετικέτες