Πάλι «τρώγονται» με τον Κασιδιάρη με αφορμή την Αναστάσιμη Λειτουργία

Loading...


Το όνομα «Κασιδιάρης» προκαλεί πολυποίκιλες αντιδράσεις. Σε άλλους θετικές, σε άλλους αρνητικές…Το μόνο βέβαιον είνια πως δεν μπορεί να περάσει αδιάφορο. Έτσι κάθε δραστηριότητα του Νο2 της Χρυσής Αυγής και υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων περνάει κυριολεκτικά από το…κόσκινο των ΜΜΕ. Το νέο επεισόδιο σε αυτό το σήριαλ ήρθε με αφορμή την Αναστάσιμη Λειτουργία, την οποία ο Ηλίας Κασιδιάρης παρακολούθησε στην εκκλησία που βρίσκεται στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Και αμέσως άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των αντιδράσεων… 

Έπρεπε ή δεν έπρεπε να τον απομακρύνουν με τη λογική ότι είναι υπόδικος;

Αρέσκονται κάποιοι να «ανακατεύουν την κόλαση» για τη δημιουργία εντυπώσεων. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση δεν μιλάμε για…κόλαση αλλά για το ακριβώς αντίθετο: την Ανάσταση του Κυρίου! Γιατί λοιπόν πρέπει να γίνει αντικείμενο επικοινωνιακής εκμετάλλευσης η Άγια αυτή ημέρα; Τι έπρεπε να γίνει; Να τον διώξουν από την αναστάσιμη Λειτουργία; Προς Θεού πια….!!!

Δείτε το ρεπορτάζ όπως το το κατέγραψε το protothema.gr και καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του:

Ανάσταση στην εκκλησία που βρίσκεται στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης! Επί της ουσίας, ο υπόδικος βουλευτής της ΧΑ άκουσε το «Χριστός Ανέστη» μαζί με αστυνομικούς, ακόμη και ανώτατους αξιωματικούς, αφού η συγκεκριμένη εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών είναι ο κύριος τόπος εκκλησιασμού των αστυνομικών. Ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέβασε στο twitter φωτογραφία όπου εικονίζεται χαμογελαστός έξω από την εκκλησία συνοδευόμενος από τρεις υποψήφιες δημοτικές συμβούλους με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα».

Την είδηση δημοσίευσε η ιστοσελίδα «το Βήμα» που επικαλέστηκε αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος χαρακτήρισε σωστή την απόφαση να μην απομακρυνθεί από το χώρο ο Ηλίας Κασιδιάρης. «Ορθώς οι φρουροί του χώρου επέτρεψαν την είσοδο στην εκκλησία του κ. Κασιδιάρη και των συνοδών του αφού οι πολίτες επιτρέπεται να εισέρχονται σε αυτήν», επισημαίνει ο μη κατονομαζόμενος αξιωματικός και προσθέτει: «Μάλιστα, ενημέρωσαν για την άφιξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής τον αξιωματικό υπηρεσίας. Όμως ασφαλώς τίθεται ζήτημα ηθικής τάξης για τους ευρισκόμενους μέσα στην εκκλησία αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ αλλά και όσους ενημερώθηκαν για την άφιξη του κ. Κασιδιάρη. Ολοι προφανώς γνώριζαν το ζήτημα της δικαστικής έρευνας των μελών της Χρυσής Αυγής αλλά και τις εντολές που είχαν δοθεί στο μνημόσυνο για τον θάνατο των δύο αστυνομικών της ΔΙΑΣ, στις 2 Μαρτίου, οπότε και εκδιώχθηκαν οι κ.κ. Κασιδιάρης αλλά και Παναγιώταρος. Η παρουσία του κ. Κασιδιάρη το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ήταν σε μία αμιγώς θρησκευτική τελετή όμως, σε έναν χώρο των ίδιων των υπηρεσιών οι οποίες ερευνούν της υπόθεση της Χρυσής Αυγής».

Το ερώτημα που συζητείται μεταξύ των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ είναι ακριβώς για ποιο λόγο δεν ζητήθηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη και τις συνοδούς του να απομακρυνθούν από το χώρο όπου εκκλησιάζονται, όπως είχε συμβεί όταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής προσπάθησε να λάβει μέρος στο μνημόσυνο για τους νεκρούς αξιωματικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που σκοτώθηκαν από κακοποιούς στου Ρέντη.

Ο δικηγόρος του βουλευτή με τον οποίο επικοινώνησε το protothema.gr επιβεβαίωσε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε ανάσταση στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, σχεδόν απέναντι από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Μεσογείων.

Ειδικό ενδιαφέρον έχει αυτό που έλεγαν στο protothema.gr αστυνομικοί επιχειρώντας να υποβαθμίσουν το θέμα, αφού, όπως σημείωναν ο Ηλ.Κασιδιάρης δεν εισήλθε στην εκκλησία των Ταξιαρχών από την κεντρική είσοδο επί της οδού Κατεχάκη απ’ όπου εισέρχονται οι αστυνομικοί αλλά από την είσοδο επί της λεωφόρου Μεσογείων…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, παρών όταν εμφανίστηκε ο βουλευτής της ΧΑ ήταν μεταξύ άλλων και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας στρατηγός Δημήτρης Τσακνάκης ο οποίος όταν αντελήφθη την παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη αποχώρησε διακριτικά… 



Ετικέτες