Ο έρωτας της Μέρκελ και η συνάντηση Τσίπρα – ΓΑΠ

Loading...


«Ήλιος» το νέο κόμμα Παπανδρέου, που είχε μυστική συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, αποκαλύπτει ο Τύπος.

Με Έλληνα είναι ερωτευμένη η καγκελάριος Μέρκελ λέει άλλο δημοσίευμα, ενώ εφημερίδα αναγγέλλει κάθοδο της Δήμητρας Λιάνη στην πολιτική με τη… ΝΔ. Μερικά μόνο από τα πρωταπριλιάτικα, των εφημερίδων.

Η Ελευθεροτυπία, αναφέρει πως «η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου για την ίδρυση νέου κόμματος είναι όχι μόνο οριστική και αμετάκλητη, αλλά μετά την προχθεσινή του σύγκρουση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο επισπεύδεται, για να προλάβει ακόμα και τη συμμετοχή του στις εθνικές εκλογές, αν αυτές γίνουν ξαφνικά τον Μάιο μαζί με τις ευρωεκλογές».

Στους λόγους αναφέρεται – μεταξύ άλλων – ότι έτσι απαλλάσσεται από τα δυσθεώρητα χρέη του ΠΑΣΟΚ στις τράπεζες, τα οποία θα φορτωθεί πλέον ο Βενιζέλος.

«Οι ίδιες πληροφορίες λένε ακόμα ότι έχει βρεθεί και το όνομα, θα λέγεται ‘Ήλιος’ και ως σήμα θα έχει έναν ήλιο, που όμως δεν θα μοιάζει στου ΠΑΣΟΚ, γιατί θα είναι ολόκληρος και όχι πράσινος. Η επιλογή αυτού του ονόματος έγινε για τρεις λόγους:

* Πρώτον, παραπέμπει ευθέως στις πατρογονικές κομματικές ρίζες.

* Δεύτερον, συνάδει με το όραμα του Γιώργου Παπανδρέου για Πράσινη Ανάπτυξη με αιολική και ηλιακή ενέργεια.

* Τρίτον, ανταποκρίνεται στη νέα τάση της εποχής τα νέα κόμματα να δανείζονται τα ονόματά τους από τη φύση (Ελιά, Ποτάμι κ.λπ.)».

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις προαναγγέλλει ο Ελεύθερος Τύπος, ενημερώνοντας για συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργο Παπανδρέου, σε ταβέρνα των βορείων προαστίων πριν το «όχι» του πρώην πρωθυπουργού, στο άρθρο του πολυνομοσχεδίου για τις τράπεζες – που προκάλεσε τη μήνι του προέδρου του κόμματος και κυβερνητικών στελεχών.

Η Kontra News μεταδίδει ότι σύμφωνα με πληροφορίες γερμανικών εφημερίδων, η καγκελάριος Μέρκελ είναι ερωτευμένη με Έλληνα, 20 χρόνια μικρότερό της και οι κακές γλώσσες λένε ότι σκέπτεται να χωρίσει και να τον παντρευτεί. Μακάρι, για να λυθούν τα προβλήματα της χώρας μας, εύχεται ο δημοσιογράφος.

Στη φωτογραφία η Γερμανίδα καγκελάριος τρώει με τον Έλληνα φίλο της στην αγαπημένη της ελληνική ταβέρνα «Κασάμπαλης» στο Βερολίνο, εξηγεί ο συντάκτης.

«Η Μιμή στη λίστα της ΝΔ» αναφέρει «ρεπορτάζ» της Δημοκρατίας, για την χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου. Ετικέτες