Ν.Νικολόπουλος: «Οι φυλακίσεις βουλευτών εξυπηρετούν την πολιτική ανωμαλία»!

Loading...


Σε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, προχώρησε ο γ.γ. του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, πρώην υφυπουργός και ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, υιοθετώντας πλήρως την θέση του Π.Μπαλτάκου για την ύπαρξη συνωμοαίας σε βάρος του Λαϊκού Συνδέμσου-Χρυσή Αυγή:

“Είπα πολλές φορές ότι ο φασισμός δεν αντιμετωπίζεται με φασισμό. Όταν δεν ψήφισα υπέρ της άρσης ασυλίας του Ηλιόπουλου δήλωσα ότι ενδιαφέρει και είναι σημαντικό να πιστεύουν και να σέβονται τα κόμματα- και δει του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου-την Δημοκρατία, τους κανόνες και την λειτουργία της, και πως πρέπει να αντιμετωπίζεται η Χρυσή Αυγή όπως και κάθε ακραία πολιτική κίνηση με πολιτικά κριτήρια και επιχειρήματα.

Οι φυλακίσεις Βουλευτών εξυπηρετούν την πολιτική ανωμαλία ενώ αργά ή γρήγορα θα γίνονταν μπούμερανκ στους εμπνευστές τους.

Τώρα που το δίδυμο της συμφοράς Σαμαράς-Βενιζέλος αποκαλύφθηκε, δεν μπορεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και πορεύεται έντρομο, γνωρίζοντας ότι τους κρατά στο χέρι ο Κασιδιάρης με νέα βίντεο φωτιά".