Μαύρη προπαγάνδα στους Χριστιανούς για τον ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει ο Α.Τσίπρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


Την επιχειρούμενη προσπάθεια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να εκφοβίσει, όπως τόνισε, τους πολίτες, κατήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από την Καβάλα, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μιλώντας σε υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, έξω από το εκλογικό κέντρο του κόμματος, στην πλατεία Καπνεργάτη, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά και ο ίδιος προσπαθούν «με απίστευτα ψεύδη να ξεγελάσουν κάθε κοινωνική κατηγορία» και πρόσθεσε: «Το μοναδικό που δεν έχουν πει ακόμα είναι ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα κάνει παιδομάζωμα και θα σας πάρει τις γυναίκες«.

«Πάνε», συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «στους αστυνομικούς και τους λένε ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σας αφοπλίσει και θα χάσετε τη δουλειά σας. Πάνε στους οπαδούς της ΑΕΚ και τους λένε πως αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα σας κάνει γήπεδο. Πάνε στους κυνηγούς και τους λένε πως αν βγούμε, θα καταργήσουμε το κυνήγι. Πάνε στους χριστιανούς και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σας απαγορεύσει να θρησκεύεστε και θα κατεβάσει τις εικόνες«.

Όλα αυτά τα λόγια φανερώνουν κινήσεις πανικού, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας: «γίνονται καταγέλαστοι και υποβιβάζουν το επίπεδο της προεκλογικής αντιπαράθεσης».

«Με μαύρη προπαγάνδα όμως και με το φόβο, κανείς δεν πήγε μπροστά. Εμείς, με τα επιχειρήματά μας, την πολιτική μας, το πρόγραμμά μας θα χτίσουμε ξανά μια Ελλάδα της ανάπτυξης και τη ελπίδας» πρόσθεσε.

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε τη χαρά του επειδή, όπως είπε, βρίσκεται σε μια πόλη με μεγάλη παράδοση στους λαϊκούς αγώνες, ενώ απευθυνόμενος στους Καβαλιώτες τούς κάλεσε, στις 25 Ιανουαρίου, να συμπαραταχθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, τιμώντας έτσι για μια ακόμα φορά τους αγώνες των καπνεργατών.Ετικέτες