Θ.Πάγκαλος: «Oι αρχηγοί βάλανε όλα τα τσόλια της παράταξής τους υποψήφιους δημάρχους»

Loading...


Ο κ. Πάγκαλος, με νέες του δηλώσεις στο BHMA Fm, προτείνει την αυτοδιάλυση των σημερινών κομματικών σχηματισμών, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και των “58”, αμέσως μετά τις εκλογές του Μαϊου, και την διενέργεια ενός είδους Συστατικής Συνέλευσης των δυνάμεων της Αριστεράς και της Προόδου, προκειμένου να σχηματιστεί μια νέα παράταξη.

Έκανε λόγο για την αναγκαιότητα να επανδρώσουν την πολιτική ζωή του τόπου τελείως καινούργια πρόσωπα και δήλωσε πως το σύστημα του σταυρού είναι ουσιαστικά ο καλύτερος τρόπος για να κοροϊδεύουν οι πολιτικοί αρχηγοί τον κόσμο.

Χρησιμοποίησε μάλιστα έναν πολύ βαρύ χαρακτηρισμό λέγοντας πως “οι αρχηγοί βάλανε όλα τα… τσόλια της παράταξής τους υποψήφιους δημάρχους”…

Στο ερώτημα ποιο αποτέλεσμα θα τον ικανοποιούσε το βράδυ της 25ης Μαϊου απάντησε πως θέλει ενίσχυση των δύο κομμάτων που συγκροτούν την κυβέρνηση, καθώς απεύχεται κάθε αποτέλεσμα που θα δημιουργούσε δυσαρμονία της κυβέρνησης με τη λαϊκή βούληση.

Τόνισε ότι δεν πρέπει να κινδυνεύσει να πέσει η παρούσα κυβέρνηση για να μπορέσει να διαχειριστεί και στη συνέχεια με τρόπο ορθολογικό τη διαπραγμάτευση του χρέους και χαρακτήρισε ως πιθανό θρίαμβο της κυβέρνησης μια εκλογική πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ με λίγες μονάδες διαφορά, σημειώνοντας πως η φθορά των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση είναι τεράστια με βάση τις αποφάσεις που υποχρεώθηκαν να πάρουν.

Δήλωσε ευθέως πως το ΠΑΣΟΚ εξεμέτρησε το ζην και πως με βάση τις δημοσκοπήσεις η ΔΗΜΑΡ οδεύει προς έναν βίαιο θάνατο, αφού δεν θα μπει ούτε στην Ευρωβουλή, ούτε στην Εθνική Βουλή.

Και καταλήγει λέγοντας πως μια ενδεχόμενη αποτυχία της Ελιάς στις επικείμενες εκλογές θα σημαίνει πως υπάρχει πολιτική απόρριψη της πολιτικής ηγεσίας του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου.Ετικέτες