Θρησκευτικός «Πόλεμος» στο διαδίκτυο για τον άθεο Τσίπρα

Loading...


Ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας

Όχι νέα μέτρα και νέο μνημόνιο διαμηνύει σε όλους τους τόνους ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που έχει δώσει εντολή στους υπουργούς του για σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα που φτάνει σε λίγες μέρες στην Αθήνα.

Οι δανειστές μας πάντως φαίνεται να σκληραίνουν τη στάση τους, διαπιστώνοντας τρύπες 1,5 δισ για φέτος και 3 δισ για του χρόνου.
Η τρόικα φαίνεται πάντως να απορρίπτει τα ισοδύναμα της Κυβέρνησης για το Φόρο Ακινήτων και τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, ενώ επιμένει στην απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.

Την ίδια ώρα μια αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Αμανατίδη σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος, προκάλεσε θρησκευτικό πόλεμο ανακοινώσεων ανάμεσα σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ.

««Ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή τις δηλώσεις του υπευθύνου Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Αμανατίδη στον ΣΚΑΪ και τον Σπύρο Μάλλη ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος.

«Ο υπεύθυνος Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι. Αμανατίδης αποκάλυψε σήμερα το πρωί (ΣΚΑΪ TV) ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος. Δικαίωμα του. Όμως, ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

«Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον Ελληνικό λαό ο κ. Τ. Κουράκης. Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος» προσθέτει η Συγγρού.

«Απειλούν με “χειροβομβίδες”, εμπλέκουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα σχέδιά τους, τώρα ακόμα και την Εκκλησία. Ως πού θα φτάσει ο κατήφορος του κ. Σαμαρά;» απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.