Η Αριστερά και ο καπιταλισμός: Το τιμολόγιο της Λ.Κατσέλη για ερευνητικά πρότζεκτ

Loading...


Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη μετά τις υπηρεσίες της στη κυβέρνηση του ΓΑΠ, πλέον ασχολείται με την διεκπεραίωση ερευνητικών πρότζεκτ για χάρη ιδιωτών με το αζημίωτο φυσικά.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τον περασμένο Δεκέμβριο ανέλαβε ως επιστημονική υπεύθυνη για λογαριασμό της EUROPEAN PROFILES Α.Ε. τη σύνταξη μελέτης για τους τομείς της ανταγωνιστικότητας στην Ευρώπη, έναντι 120.000 ευρώ.

Παράλληλα, η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ συμμετέχει, εκπροσωπώντας το Πανεπιστήμιο Αθηνών, και στη σύνταξη της 5ης έκθεσης για την ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που θα ολοκληρωθεί το 2015, εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση 51.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη έκθεση υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ανάπτυξη, όπου συμμετέχουν η Φινλανδία, η Γαλλία, η Γερμανία και το Λουξεμβούργο.

Φορείς υλοποίησης, πλην του Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι το Overseas Development Institute, το Γερμανικό Ινστιτούτο Αναπτυξιακής Πολιτικής, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Διαχείρισης της Αναπτυξιακής Πολιτικής (ECDPM) και το Δίκτυο Southern Voice, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Παραπολιτικά.Ετικέτες