Δημήτρης Πανοζάχος: «Καλύτερα με νέες ρεαλιστικές προτάσεις!»

Loading...


«Κάναμε πολλά και τώρα θα γίνουν περισσότερα, καθώς η εποχή των μνημονίων τελειώνει και αρχίζει η ανάκαμψη».

Αυτό δήλωσε στον REAL FM ο Δημήτρης Πανοζάχος υποψήφιος στην Α΄ περιφέρεια Θεσσαλονίκης με την ΝΔ.

«Να αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Στo κρατικό μας κουρβανά μπορούν να προστεθούν άλλα 650 εκατομμύρια ευρώ, αν θα μειωθεί το εργολαβικό κέρδος, στα δημόσια έργα, από 18% σε 8%. Έχουμε αποδείξει ότι τολμούμε τις μεγάλες τομές και θα συνεχίσουμε στοχεύοντας στο να μην υπάρξει καμία περεταίρω μείωση μισθών και συντάξεων, ούτε επιβολή νέων φόρων. Η πρόταση μου αυτή, για μείωση των δημοσίων εξόδων, δεν είναι η μόνη».

Ακόμη, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι τελικά η Νέα Δημοκρατία θα είναι η νικήτρια στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. «Το κλίμα ανατρέπεται ήδη, τόνισε ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Θεσσαλονίκης και τις τελευταίες μέρες η ανατροπή θα είναι ολική. Οι πολίτες ενημερώνονται αναλυτικά από εμάς και αντιλαμβάνονται ότι μόνο η παράταξη μας μπορεί να διατηρήσει τη σταθερότητα στη χώρα και να αρχίσει την αξιοποίηση των μεγάλων θυσιών που έκανε ο λαός».

Μιλώντας ο κ. Πανοζάχος στο ραδιόφωνο του 102 FM, τόνισε ότι «οι πολίτες στέλνουν τα μηνύματα τους, όταν ο πολιτικός τους κοιτά στο μάτια. Εγώ μπορώ να τους κοιτώ στα μάτια, έχοντας καταθέσει τα διαπιστευτήρια μου στην μέχρι τώρα ενασχόληση μου με τα κοινά. Γνωρίζω ότι οι πολίτες δυσανασχέτησαν με τα μέτρα που υποχρεωθήκαμε να πάρουμε. Μας αναγνωρίζουν, όμως, ότι σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, ανακόψαμε την «τσουλήθρα» που γινότανε στην κατηφόρα, σταθεροποιηθήκαμε και τώρα χαράζουμε το δρόμο της ανάπτυξης. Ο λαϊκισμός είναι εύκολος, αλλά και αυτός έφταιγε για εκεί που φθάσαμε. Η γλώσσα της αλήθειας είναι σκληρή, αλλά αυτήν χρησιμοποιούμε για να έλθουν οι καλύτερες μέρες για τα παιδιά μας. Τα νέα πρόσωπα της παράταξης μας, θα παίξουν τον καταλυτικό τους ρόλο, στην προσπάθεια αυτή».

Νωρίτερα ο κ. Πανοζάχος επισκέφθηκε το τμήμα διανομής των ΕΛΤΑ στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν τόσο την υπηρεσία όσο και τους εργαζόμενους.Ετικέτες