Δημήτρης Πανοζάχος: «Αντίθετα με τον ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δε θέλουμε την απαξίωση των Ε.Δ.»

Loading...


«Τα στελέχη με το «Εθνόσημο» έχουν δώσει όρκο υπεράσπισης της πατρίδας ενσυνειδήτως και προσφέρουν τη «ζωή τους» για την ασφάλεια της πατρίδας και των πολιτών», τόνισε ο Δημήτρης Πανοζάχος μιλώντας σε συγκέντρωση στελεχών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι εν ενεργεία, όσο και οι απόστρατοι, λόγω της μεγάλης κρίσης στη χώρα, όπου όμως, έχουν ήδη μπει οι βάσεις για να αρχίσει η ανάκαμψη. «Είμαστε, είπε, σε νέα πορεία. Χρειάζονται βελτιώσεις και φυσικά νέα πρόσωπα, για να εφαρμόσουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα τις ιδέες μας, που επικρατούν παντού στον κόσμο».

«Οι θέσεις της παράταξης μας, συνέχισε, για τις ένοπλες δυνάμεις μας και τα σώματα ασφαλείας, είναι γνωστές και σε πλήρη αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που απαξιώνει την εθνική ασφάλεια και θεωρεί «πολυτέλεια» την ύπαρξη αξιόμαχου στρατεύματος. Αμφισβητούν το κοινωνικό έργο των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας μας, αμφισβητούν ακόμη και την ανάγκη ύπαρξης τους με τη σημερινή μορφή επενδύοντας στη χαοτική κοινωνική οργάνωση».

Ο κ. Πανοζάχος κατέληξε λέγοντας ότι επιβάλλεται , στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η συνεχής προσπάθεια και η διεκδίκηση ενώ η απόλυτη-τυφλή σύγκρουση με αυτήν, που είναι και η μόνη, η οποία μπορεί να μας βοηθήσει, είναι απλά εθνικό έγκλημα. «Η Ελλάδα, είπε, θα επιλέξει το λαϊκισμό για να γίνει Βενεζουέλα ή την αλήθεια, παραμένοντας στην Ευρωπαϊκή Ένωση;».

20150109_190000.jpg

Συνάντηση με τους πυροσβέστες
«Το μόνο που δεν μπορούν να σβήσουν οι πυροσβέστες μας, είναι η φλόγα που έχουν μέσα τους για την προσφορά με αυταπάρνηση στον Έλληνα πολίτη» τόνισε ο υποψήφιος στην Α περιφέρεια θεσσαλονίκης με την ΝΔ Δημήτρης Πανοζάχος.
Σε συνάντηση που είχε μαζί τους στην διοίκηση Κεντρικής Μακεδονίας, ο υποψήφιος βουλευτής ξεναγήθηκε στους χώρους του 3ου πυροσβεστικού σταθμού και είδε από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Να κρατήσει την φωνή των πυροσβεστών χαραγμένη στο μυαλό του ζήτησαν από την πλευρά τους οι πυροσβέστες.

20150109_093854.jpg
20150109_100227.jpg


Ετικέτες