Δήλωση-ΣΟΚ από Σκουρλέτη περί χρηματισμών βουλευτών για την προεδρική εκλογή

Loading...


“Φωτιά” στο πολιτικό σκηνικό έβαλε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή έκανε λόγο για συγκέντρωση χρημάτων από επιχειρηματίες – όπως είπε – προκειμένου να βρεθούν οι 180 βουλευτές για την προεδρική εκλογή.

«Εγώ διάβασα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι σας επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν βγάλει κουμπαρά υπέρ αυτού του σκοπού. Για να μαζέψουν τους 180. Έτσι διάβασα», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πάνελ ήταν μαζί με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο που ξέσπασε λέγοντας τα εξής: «Είναι ντροπή. Τουλάχιστον ντροπή. Η καταγγελία η οποία για εμένα είναι και έρευνα του εισαγγελέα«.

Τη δήλωση Σκουρλέτη σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη η οποία επισήμανε τα εξής: «Ο κ. Σκουρλέτης συνέχισε την αθλιότητα Τσίπρα. Τους παραδίδουμε στην περιφρόνηση του ελληνικού λαού. Οι Έλληνες βουλευτές ούτε εκβιάζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε εξαγοράζονται από κανέναν. Και ο τελευταίος Έλληνας πια έμαθε ότι ο «κουμπαράς» του ΣΥΡΙΖΑ είναι γεμάτος μόνο με ψεύδη, συκοφαντίες και ύποπτες «καταγγελίες»».

Πάντως, τον Πάνο Σκουρλέτη στήριξε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παπάς ο οποίος υπογράμμισε τα εξής: «Ο κ. Σκουρλέτης έκανε μια αναφορά πάνω σε ένα δημοσίευμα, το οποίο νομίζω ότι έχει και αυτό την αξία του. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο, διότι ήταν πάρα πολύ ακριβής και μελετημένη η τοποθέτησή του. Κινήθηκε όπως θα έπρεπε και έχει την απόλυτη στήριξή μας πάνω σ’ αυτήν την αποστροφή«.Ετικέτες