Σκύλος μένει πιστός δίπλα στη σορό του πεθαμένου αφεντικού του (βίντεο)

Loading...


Πρέπει να το πάρουμε απόφαση, δεν ξέρουμε για κανένα στην ζωή μας αν θα μας σταθεί μέχρι το τέλος. Θεωρητικά αυτό ισχύει για τους γονείς μας αλλά ακόμα και εκεί ποτέ δεν ξέρεις.Για τους σκύλους όμως ισχύει πάντα. Ένα bull terrier βρέθηκε δίπλα στη σορό ενός αστέγου σε πάρκο της Οκλαχόμας, να προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή τον ιδιοκτήτη του.

Σύμφωνα με τις αρχές που τον εντόπισαν το Σάββατο, το σκυλί προσπαθούσε ακούραστα κάτω από τον καυτό ήλιο των 38 βαθμών Κελσίου να «ξυπνήσει» το αφεντικό του. Μάλιστα, αρνιόταν πεισματικά να απομακρυνθεί από το σημείο.

 Άνδρες του συνεργείου «Ελέγχου Ζώων» της περιοχής, είπαν πως αναγκάστηκαν να καταβάλουν μεγάλη δύναμη για να τον απομακρύνουν, τόσο που τον έσερναν σε τέτοιο βαθμό που θύμιζε πάλη. «Ο σκύλος πάλευε να μείνει δίπλα στον ιδιοκτήτη του» ανέφερε στο αμερικανικό KFOR μέλος του συνεργείου.

Το πιστό bull terrier μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων, με τους υπευθύνους να λένε πως κλαίει συνεχώς για τον χαμό του αφεντικού του και δεν σταματά να τον ψάχνει.

Για την ιστορία, ο θάνατος του αστέγου επήλθε από φυσικά αίτια.