Περικόσμηση του απερχόμενου Πρόξενου της Ελλάδας στην Αλεξάνδρεια (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την 18η Αυγούστου, η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’, εδέχθη εις την Πατριαρχική Καθέδρα, παρουσία του Θεοφιλ. Επισκόπου Ναυκράτιδος κ.Μελετίου, τον απερχόμενον Εντιμ.Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στην Αλεξάνδρεια κ.Χρήστο Καποδίστρια, επί τη περατώσει της προξενικής θητείας αυτού εις την Μεγάλη Πόλη και τη αναλήψει νέων καθηκόντων εις την Κύπρον.

Εις την Αίθουσα του Θρόνου, ο Μακαριώτατος με θερμούς λόγους αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία που είχε μετά του Εντιμ.Προξένου, εξήρε την καλλίκαρπη προξενική θητεία και κυρίως το ήθος και την ευγένειά του, ενώ εξέφρασε την παράκληση η αγάπη του προς την Αλεξάνδρεια να μην σβήσει ποτέ.

Εν συνεχεία, περιεκόσμησε τον απερχόμενο Γενικό Πρόξενο κ.Καποδίστρια με τον Ανώτερο Ταξιάρχη του Τάγματος του Λέοντος της Αλεξανδρείας, παρουσία του Εξοχωτ.Κυβερνήτου Αλεξανδρείας κ. Hani Elmessiry, και των Εντιμ. Γενικών Προξένων στην Αλεξάνδρεια, Γαλλίας κ.Dominique Waag, Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ.Stephen Fakan, Ηνωμένου Βασιλείου κ.Caroline Alcock, Ισπανίας κ.Jorge De Lucas Cadenas, Λιβάνου κ.Oussama Khachab, Κίνας κ.Xiu Nanshan, Σουδάν κ.Ayman Zakaria, Παλαιστινιακής Αρχής κ.Mahmoud El Assadi και Ρωσσίας κ.Rashid Sadikov.

2349723.jpg
2349726.jpg
2349727.jpg
2349728.jpg
2349729.jpg
2349730.jpg
2349745.jpg


Ετικέτες