Εκκλησία Αλβανίας: Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας δέχεται περίεργες επιθέσεις – Έχει θεραπευτεί

Loading...


Χθες κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και μάλιστα, πως η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Η Εκκλησία της Αλβανίας σε ανακοίνωσή της διαψεύδει αυτήν την είδηση κάνοντας λόγο για «περίεργες επιθέσεις» που δέχεται ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας τα προηγούμενα έτη κατά τον Αύγουστο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

 

Μυθεύματα τα περι προβλημάτων υγείας του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου

 

Τα περι προβλημάτων υγείας του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου αποτελούν μυθεύματα, τα οποία πρόσφατα επιχείρησε να κυκλοφορήσει μια αλβανική πολιτική εφημερίδα και αργότερα αναπαράχθηκαν αποσπασματικά από μερικά μέσα κοινωνικής δικτυώσεως.

Είναι αξιοπρόσεκτο ότι και τα προηγούμενα έτη κατά τον Αύγουστο κυκλοφόρησαν περίεργες επιθέσεις εναντίον της Ορθοδόξου Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Αλβανίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Αναστάσιος αντιμετώπισε τελευταίως μυοσκελετικό πρόβλημα, το οποίο και θεραπεύτηκε με φυσιοθεραπεία. Τέλεσε επανειλημμένως τη Θεία Λειτουργία στα Τίρανα τον δεκαπενταύγουστο (στις 2,6,9,15,16 Αυγούστου).

 

Εκ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, 20 Αυγούστου 2015 

 

 

 

 Ετικέτες