Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Χριστιανικής Νεολαίας Σύδνεϋ στην Αδελαΐδα (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το τριήμερο, Παρασκευή 9, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Στυλιανού και διά προσωπικής προσκλήσεως του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου, επισκέφθηκαν την Αδελαιδα, μια ομάδα νέων της Χριστιανικής Ενώσεως Σύδνεϋ.

Το κλιμάκιο των νέων, συνόδευαν ο Πρόεδρος της Χριστιανικής Ενώσεως Dr. Ιωάννης Ψαρομμάτης μετά τριών λαικών Ιεροκηρύκων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας και εκλεκτών επιστημόνων ομιλιτών, καθώς και ιεροψαλτών και διδασκάλων της βυζαντινής μουσικής.

Σκοπός της εξαιρετικής αυτής πνευματικής επισκέψεως, ήταν να δώσουν επίκαιρες ομιλίες και διαλέξεις χριστουγεννιάτικου χαρακτήρα, να παρουσιάσουν θεατρικό έργο με χριστουγεννιάτικο μήνυμα, να κηρύξουν τον θείο λόγο, να ψάλλουν και να τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα άσματα σε τέσσερους διαφορετικούς Ιερούς Ναούς, να συναναστραφούν με τα νιάτα της Αδελαΐδος και να δώσουν το πραγματικό χριστουγεννιάτικο μήνυμα στις καρδιές των εντοπίων.

Εκατοντάδες πιστών της Αδελαΐδος, ακολούθησαν με πνευματικό ενδιαφέρον και αγκάλιασαν με αδελφική αγάπη τους νέους και ενθουσιώδεις αυτούς ανθρώπους. Το ταπεινό και χριστιανικό φρόνημα των περίπου τριάντα νέων της Χριστιανικής Ενώσεως Σύδνεϋ, προπαντός δε ο χριστιανικός ενθουσιασμός με τον οποίο ομιλούσαν, έψαλλαν και τραγουδούσαν, αναμφισβήτητα μετέφεραν στις καρδιές όλων αυτών που τους παρηκολούθησαν το πραγματικό χριστουγεννιάτικο μήνυμα.tilegrafima.gr