Προσευχή στο Μόναχο για την ομαλή πορεία της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ενωση (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την επομένη των εκλογών, στις 26 Ιανουαρίου 2015 έλαβε χώρα στον ιερό ναό των Αγίων Πάντων Μονάχου δέηση/παράκληση για την αγαστή συνεργασία της νέας κυβέρνησης της Πατρίδας μας με τις κυβερνήσεις των χωρών της Ευρώπης, που εμπλέκονται στον δανεισμό και το πακέτο στήριξης της Ελλάδος.

Την προσευχή τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βαυαρίας της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας, Πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Μαλαμούσης, με τον διάκονο π. Γεώργιο Σιώμο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Παρέστησαν εκπρόσωποι των εν Μονάχω ελληνικών και ελληνοβαυαρικών συλλόγων και οργανισμών.

Οι δύο μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες Μονάχου, Μίνχνερ Μερκούρ (Münchner Merkur) και Αμπενττσάιτουνγκ (Abendzeitung) με εκτενές ρεπορτάζ και φωτογραφίες, αναφέρθηκαν στην προσευχή της τοπικής μας εκκλησίας. (όπως θα δείτε και στις πιο κάτω φωτογραφίες των δημοσιευμάτων).

Ακόμη και σήμερα και αύριο και τις επόμενες ημέρες το κερί της προσευχής θα ανάβει μέρα – νύχτα στον ιερό ναό των Αγίων Πάντων με την παράκληση στην Αγία Τριάδα να φωτίζει τους έχοντας την ευθύνη της Πατρίδας μας και όλους τους συμβαλλομένους φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να βρεθεί μια καλή και βιώσιμη λύση για το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας μας.

222.jpg
22222.jpg


Ετικέτες