Η Μελβούρνη εόρτασε την Κοίμηση της Θεοτόκου (ΦΩΤΟ)

Loading...


Mε λαμπρότητα, συμμετοχή πλήθους κόσμου και εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια, εορτάστηκε η Κοίμηση της Θεοτόκου στον μεγαλοπρεπή νέο Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αλτόνα, Μελβούρνης.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό, χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μιλητουπόλεως κ.κ. Ιάκωβος και ιερείς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Την επόμενη ημέρα, τελέσθηκε Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία υπό των ιερέων του Ναού. Πλήθος πιστών κατέκλυσε κυριολεκτικά τον Ναό και το προαύλιο του Ιερού Ναού, για να συμμετάσχει στην Θεία Λειτουργία και να προσκυνήσει το αντίγραφο της Εικόνας της Παναγίας Πορταϊτίσσης η οποία θησαυρίζεται στον Ιερό Ναό. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Πορταΐτισσας λιτανεύτηκε γύρω από τον Ναό.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 16η Αυγούστου, τελέσθηκε Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μιλητουπόλεως κ.κ. Ιακώβου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, συνέχισε το μεγάλο πατροπαράδοτο πανηγύρι της Ενορίας με πλήθος κόσμου και ιδιαίτερη συμμετοχή πολλών νέων και παιδιών στους εορτασμούς.

Koimisi Theotokou Melvournis2.jpg
Koimisi Theotokou Melvournis5.JPG
Koimisi Theotokou Melvournis6.JPG
Koimisi Theotokou Melvournis7.jpg
Koimisi Theotokou Melvournis8.jpg
Koimisi Theotokou Melvournis9.jpg
Koimisi Theotokou Melvournis10.jpg
Koimisi Theotokou Melvournis11.jpg
Koimisi Theotokou Melvournis12.jpg
Koimisi Theotokou Melvournis13.JPG


Ετικέτες