Το σοβαρό ατόπημα της ΕΡΤ με τον Πετρούνια

Είναι αλήθεια ότι γίνονται και λάθη. Σε όλες της δουλειές δεν λέει κανένας όχι. Όμως δεν θα έπρεπε να είναι όλοι από πάνω όταν ο Πετρούνιας έκανε την προσπάθειά του και που βγήκε νικητής;

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Όλοι περίμεναν σε όλο το πλανήτη να δούν τηλεοπτικά αυτή τη σημαντική για τη χώρα μας προσπάθεια!

Στην ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΤΙΚΑ σε τέτοιες στιγμές και δει στα αθλητικά τι συνέβη πραγματικά;

Παρουσιάστρια αναρωτιόταν «on air» γιατί δεν αποφεύχθηκε το φιάσκο με  και της φώναζαν από το κοντρόλ να σταματήσει

Νέες αντιδράσεις, μετά τον σάλο με τη μη ζωντανή μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια από την ΕΡΤ, προκαλεί ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καθώς την ώρα της εκπομπής «Τόκιο 2020» ακούγεται να φωνάζουν από το κοντρόλ στην παρουσιάστρια, Κατερίνα Αναστασοπούλου, για την κριτική της στην υπόθεση.

Όπως γράφτηκε σχετικά:

Ο διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Γιώργος Λυκουρόπουλος, ζήτησε συγγνώμη από τον Έλληνα αθλητή, υποστηρίζοντας ότι το λάθος δεν είναι της κρατικής τηλεόρασης, αλλά της εταιρείας παραγωγής OBS.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;

Η δημοσιογράφος δίπλα του, όμως, επέμεινε να τον ρωτάει γιατί δεν έγινε το ίδιο που είχε γίνει και με την Κατερίνα Στεφανίδη, σε προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες (σ.σ. στο Ρίο το 2016), όπου και υπήρξε ειδική κάλυψη για την Ελλάδα και την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Στο βίντεο, που έχει γίνει viral, ακούγεται από το κοντρόλ να της φωνάζουν σε έξαλλη κατάσταση «τι κάνεις αυτή τη στιγμή;», γεγονός που έχει δημιουργήσει νέο σάλο εναντίον της .

Μήπως τελικά πρέπει να αποδοθούν ευθύνες μιας και έχει χαθεί στη μετάφραση ο ενημερωτικός χαρακτήρας της ΕΡΤ;

Δε λέμε καλός ο cinema χαρακτήρας με τις τόσες νέες σειρές αλλά ας μην ξεχνιόμαστε το ενημερωτικό κομμάτι θέλει ενίσχυση!

Ας τα ακούσει εκεί το κλειστό κλάμπ της βαρονίας των λίγων