Συγκλονίζει το μήνυμα της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ: “Δεν μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω…”

: Ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του από δύο άντρες, την ώρα που οι δικοί του άνθρωποι τον περίμεναν να επιστρέψει από τη δουλειά του, την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, στο Star.

Οι δράστες ήταν δύο και επέβαιναν σε δίκυκλο μικρού κυβισμού

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα νεκροτομής ο δημοσιογράφος φέρει δύο τραύματα κεφάλι, ένα στον λαιμό, έξι στον θώρακα και ένα αμυντικό τραύμα στη παλάμη που προέρχεται από την αυθόρμητη προσπάθειά του να προστατευτεί.

Ήδη από το πρωί έχουν συγκεντρωθεί συγχωριανοί του στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής που βρίσκεται λίγο έξω από την κοινότητα της Καλλίφυτου και περιμένουν να συλλυπηθούν τους οικείους του μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια.

Όπως μετέδωσε στην εκπομπή του Open TV «Έλα χαμογέλα» ο Θανάσης Φυλακτός, δημοσιογράφος του Star Βορείου Ελλάδος συγκλονίζει η ανάρτηση της αδελφής του η οποία ταξίδεψε από το εξωτερικό όπου ζει μόνιμα για να παραστεί στην κηδεία του αδελφού της.

«Αγόρι μου, αδελφούλη μου, δεν μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή. Για μένα ήσουν ο μικρός μου αδελφός, δεν μπορώ να σου πω καλό παράδεισο γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το ταξίδι», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση της αδελφής του δολοφονηθέντα.

Διαβάστε την συνέχεια στο tilegrafimanews.gr