Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός επισκέφθηκε την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2025 τα κεντρικά γραφεία της Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής, όπου συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό και εγκάρδιο κλίμα. Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την επίσκεψη και συνεχάρη τον Αργυρό για τη sold-out συναυλία του στο Barclays Center του Μπρούκλιν, η οποία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ του Σαββάτου, 22 Νοεμβρίου 2025.
Ο Αρχιεπίσκοπος μοιράστηκε επίσης μια προσωπική στιγμή, αναφέροντας ότι γνώρισε τη μουσική του Αργυρού την περίοδο των αυστηρών περιορισμών λόγω της πανδημίας και ότι τα τραγούδια του αποτέλεσαν πηγή χαράς και αισιοδοξίας εκείνες τις δύσκολες ημέρες.
Κατά τη συζήτησή τους για την ελληνοαμερικανική ομογένεια, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος τόνισε την έντονη υπερηφάνεια των ομογενών για τις ρίζες και την πολιτιστική τους ταυτότητα, αλλά και τη βαθιά σύνδεσή τους με την Εκκλησία. Παράλληλα, σημείωσε πόση χαρά προσφέρει στην κοινότητα η ελληνική μουσική και ο χορός.
Ο Αργυρός, από την πλευρά του, ανέφερε ότι βιώνει αυτή την αγάπη και την υποστήριξη καθημερινά στη Νέα Υόρκη και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη θερμή ανταπόκριση του κοινού.
Πριν ολοκληρωθεί η επίσκεψη, ο Αρχιεπίσκοπος ρώτησε για την οικογένεια του τραγουδιστή και του προσέφερε ένα δώρο για τον μικρό του γιο, Βασίλη.





















