Η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή στον Άγιο Γεώργιο Ζωγράφου

Τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ζωγράφου επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή 17 Φεβρουαρίου η ευρωβουλευτής κ.Εύα Καϊλή και εκκλησιάστηκε.

Η κ.Καϊλή που ήταν στην περιοχή Ζωγράφου για κάποια υποχρέωση, επέλεξε την ενορία του Αγίου Γεωργίου για να εκκλησιαστεί και να έλθει σε επικοινωνία με τους πιστούς.

Ο προϊστάμενος του Ναού Αρχιμ. Βενέδικτος Παπαδόπουλος, την καλωσόρισε εγκάρδια στην ενορία και την φιλοξένησε στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου του Ναού.

Η κ. Εύα Καϊλή είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς πιστούς και να ανταλλάξει μαζί τους γνώμες και προβληματισμούς για όλα τα θέματα που απασχολούν την πατρίδα μας.

Ο π. Βενέδικτος τη συνεχάρη για την αγωνιστική της διάθεση και την γενναία στάση της εντός του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου υπέρ των εθνικών μας θεμάτων και κυρίως για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών που πλήττει την Μακεδονία μας.

Η κ. Καϊλή δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο αγωνιστικό παλμό να εκπροσωπεί τη χώρα μας στην Ευρώπη. Όπως είπε απεκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις από την οργάνωση της ενορίας και τον ενθουσιασμό του εκκλησιάσματος στην περιοχή αυτή του Ζωγράφου και υποσχέθηκε να επισκεφθεί εκ νέου την φιλόξενη ενορία του Αγίου Γεωργίου.