Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την χιονισμένη “Aγία Σωτήρα”

Ντυμένο στα λευκά την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, το ” Ιερό Προσκύνημα Αγία Σωτήρα ” και το Ιερό Παρεκκλήσιο των Νεοφανών Αγίων ( Παϊσίου του Αγιορείτου, Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, Ιακώβου του εν Ευβοία, Σάββα του εν Καλύμνω, Λουκά του Ιατρού, Νικηφόρου του Λεπρού, Ανθίμου του εν Χίω, Αμφιλοχίου του εν Πάτμω και Ευμενίου του Νέου ), στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας Αττικής, από την επέλαση της κακοκαιρίας ” Μπάρπμαρα “.

Η συνεχής και πυκνή χιονόπτωση και αυτήν την ημέρα, είχε ” αντίπαλο ” το σχεδιασμό της Περιφέρειας Αττικής, που με την καθοδήγηση του κ. Γιώργου Πατούλη και την εμειρία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας & Περιβάλλοντος κ. Βασιλείου Κόκκαλη, συνεπικουρούμενοι από το Πυροσβεστικό Σώμα και την Ελληνική Αστυνομία, κράτησε ανοικτή την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θηβών.

Αρκετές οι παρεμβάσεις από το Πυροσβεστικό Σώμα όπου υπήρχε πρόβλημα στην περιοχή, όπως ο αποχιονισμός δρόμου στα Παλαιοκούνδουρα – Μάνδρας, με λεπιδοφόρο όχημα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, που έφερε ανακούφιση στην εγκλωβισμένη οικογένεια.

Κείμενο – Φωτογραφίες: Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος