Εκκλησία Κρήτης: Εκδήλωση για την Ιεραποστολή στα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού

Εκδήλωση αφιερωμένη στο Ιεραποστολικό έργο της Ι.Μ. Νέας Ζηλανδίας στα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού Φίτζι, Τόνγκα και Σαμόα διοργανώνει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης την Κυριακή 21 Ιουλίου στις 8 το απόγευμα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ανακοινώνει, ότι διοργανώνει υπό την αιγίδα της ενημερωτική Εκδήλωση για το Ιεραποστολικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ζηλανδίας στα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού Φίτζι, Τόνγκα και Σαμόα.

Η Εκδήλωση αυτή έχει σκοπό την ενημέρωση όλων μας για το έργο το οποίο ξεκίνησε ο από Νέας Ζηλανδίας Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γάνου και Χώρας κ. Αμφιλόχιος και συνεχίζει με πολύ θέρμη και ζήλο ο διάδοχός του και συντοπίτης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων.

Το έργο αυτό περιλαμβάνει χειροτονίες νέων κληρικών, κατηχήσεις, βαπτίσεις, γάμους νέων μελών της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, ανέγερση ιερών Ναών, σχολείου, ιατρείου και φροντίδα ορφανών και απόρων παιδιών.

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 και ώρα 20.00΄, στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «ΑΣΤΟΡΙΑ» της Πόλεως Ηρακλείου.

Στα πλαίσια της Εκδήλωσης αυτής θα προβληθούν δυο ταινίες μικρού μήκους, με θέμα: α) «Διαφυλάσσοντας την πίστη και β) «Γεμίζοντας Φως», ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων.

Σας προσκαλούμε, να συμμετάσχετε στην Εκήλωση αυτή και να γίνετε κοινωνοί και μέτοχοι της χαράς της Ιεραποστολής και ει δυνατόν αρωγοί αυτής.