28χρονη εξαπάτησε τον Ιερέα του χωριού στη Δράμα

Loading...


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου Δράμας, μια απάτη και μια απόπειρα σε βάρος Ιερέα, σε χωριό της Δράμας, που διαπράχθηκαν την 25-11-2014 και την 18-1-2015.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 28χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτες, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Ειδικότερα, η δράστιδα, την 25-11-2014, επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν 73χρονο Ιερέα, σε χωριό της Δράμας και προφασιζόμενη σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και πρόβλημα υγείας του συζύγου της, κατάφερε να τον εξαπατήσει, πείθοντάς τον να καταθέσει, την επόμενη μέρα, σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ.

Ακολούθως, την 18-1-2015, η 28χρονη επικοινώνησε για δεύτερη φορά με τον 73χρονο και προσπάθησε, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, να τον εξαπατήσει, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθόσον η πράξη της έγινε αντιληπτή από αυτόν.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τυχόν εμπλοκή της και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.Ετικέτες